Obavijesti

Sport

Komentari 1

Barcelona poslala ponudu za Cindrića, ali Kielce ga ne pušta

Barcelona poslala ponudu za Cindrića, ali Kielce ga ne pušta
1

Luka Cindrić je u Kielceu od 2018. godine,. Barcelona je poslala Poljacima ponudu za našeg reprezentativca, a u svojoj ga momčadi vide kao nasljednika legendarnog Raula Entrerriosa

VIDEO

Luka Cindrić mogao bi uskoro preseliti u Barcelonu. Predsjednik Kielcea je potvrdio da je stigla ponuda katalonskog velikana.

Cindrića ugovor s poljskim klubom veže do 2021. godine. Transfer za sada stopira predsjednik Bertus Servaas, ali ako stigne cifra koja će ga oboriti s nogu, spreman je pustiti našeg reprezentativca.

- Luka je dobio ponudu Barcelone. Razgovaramo čitavo vrijeme, ponuda je primamljiva, ali radije bih da ostane u Kielceu - rekao je Servaas.

Barcelona Cindrića vidi kao nasljednika Raula Entrerriosa, a osim što moraju nagovoriti Kielce da pusti Luku, u isto se vrijeme bore i s PSG-om koji je također zainteresiran za Cindrića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića