Obavijesti

Sport

Komentari 29

Barić: Rijeka mi više ne izgleda šampionski, prognoziram remi

Barić: Rijeka mi više ne izgleda šampionski, prognoziram remi
3

LEGENDA PROGNOZIRA Očekujem remi, Dinamo izgleda bolje, ali Rijeka je kod kuće ipak bez poraza pa mislim da će izvuću bod u ovoj utakmici, rekao nam je Otto Barić

VIDEO

Rijeka na svojoj Rujevici ne zna za poraz u dosadašnje 42 utakmice. No večeras je od 19 sati čeka vjerojatno najveće iskušenje na tom stadionu. Kod desetkovane momčadi Matjaža Keka dolazi Dinamo, ohrabren pobjedom u velikom derbiju.

Slovenac ne može računati na Vešovića, Maleša, Gavranovića, pitanje je hoće li zaigrati Bradarić i Župarić. Nema više ni Ristovskog. Zbog svega ovog “modri” na Kvarner stižu kao favoriti. Koeficijent za njihovu pobjedu je 2,20, na Rijeku je pak 3,30.

- Ne bojim se ničega, a Rijekine ‘rezerve’, iako ne volim taj izraz - su opasne. A već u Osijeku se dokazalo da nemamo pravo razmišljati na način tko fali suparniku - rekao je Mario Cvitanović, trener Zagrepčana, te se kratko osvrnuo na činjenicu da njegova momčad novi derbi dočekuje na vrhu.

- Nisam gledao ljestvicu niti je gledam. To je totalno nebitno, početak je prvenstva, premalo je kola odigrano - kaže Cvitanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

PROGNOZIRAJ DERBI
Rijeka će slaviti
Bit će remi
Dinamo će dobiti
fun quizzes
 
 
 
 
 
 

Dinamo bez Soudanija

Dinamo nema problema s izostancima kao Riječani. Pitanje je samo hoće li Ante Ćorić biti spreman. Natekao mu je mišić protiv Hajduka, pa je ovih dana bio na terapijama.

Problem za Cvitanovića je Hilal Soudani, koji neće igrati. Mr. Derby, kako zovu Alžirca, ozlijedio se na zadnjem treningu uoči puta i nije bio u autobusu koji je igrače doveo u Opatiju u četvrtak navečer.

Otto Barić vodio je na desetke ovakvih derbija, smatra kako ni Kek ni Cvitanović večeras neće srljati.

- Moja prognoza je remi. Dinamo izgleda bolje u ovom trenutku. Rijeka više ne izgleda kao šampionska momčad, ali ipak igra na svojem terenu gdje još nije izgubila. Zbog toga mislim da će izvući bod - tvrdi Herr Otto.

Ne sviđa se našem bivšem izborniku klupska politika novog prvaka.

- Nisu smjeli prodati Franka i Ristovskog - kaže Barić i nastavlja:

Cvita dobar izbor

- Njih dvojica su bili među najvažnijim karikama Kekove momčadi. Trebalo ih je zadržati barem za utakmice play offa za Ligu prvaka. S njima bi Rijeka imala ozbiljne šanse. Mogla je ući u skupine, zaraditi još pet-šest milijuna eura, a i njima bi cijena onda još više skočila. Kad sam bio prvak s Rapidom i Salzburgom, moji predsjednici nisu dopuštali rasprodaju.

U Dinamu je priliku na klupi dobio Mario Cvitanović, kojega je Barić trenirao u Maksimiru.

- Vidljiv je pomak. On je pravi odabir, samo ga treba pustiti da radi, ali bojim se da to neće biti tako. Pa da je izgubio od Hajduka, već bi dobio otkaz - kaže Otto.

'Protiv Dinama moramo ići na glavu'

- Mi smo posljednjih godina najveći rivali. Čeka nas izazov i suparnik kojeg poštujemo i cijenimo. Derbi je derbi, bit će pun stadion, moraš dati sve od sebe kad je tako - rekao je Matjaž Kek.

Iako ima hrpu problema, ne može računati na više od pola momčadi, što zbog kartona, što zbog ozljeda, Kek ne kuka.

- Dinamo je jak, ali siguran sam da ćemo naći 11 igrača koji će ići na glavu za ovaj klub jer jedino tako možemo funkcionirati. Kad je najteže, moramo biti zajedno. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac