Sport

Komentari 27

Batine od Floyda nisu dovoljne: Youtuber prozvao Mikea Tysona

Batine od Floyda nisu dovoljne: Youtuber prozvao Mikea Tysona

Odvjetnik mi je spomenuo borbu, no rekao je: "Nema šanse, Tyson će ti otkinuti glavu, nemaš nikakve šanse". Rekao sam mu: "Ne možeš me uvjeriti da ga ne mogu pobijediti". Lik je star, kaže youtuber Paul

Prije dva tjedna youtuber Logan Paul ušao je u ring s neporaženim bivšim svjetskim prvakom Floydom Mayweatherom Jr. u ekshibicijskom meču. Ovaj momak, koji je svjetsku slavu stekao na društvenim mrežama, ima hrvačku bazu iz srednjoškolskih dana i premda je meč bio daleko od uobičajenog, dobio je poneke batine pa preživio.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson na fokuserima

Može se pohvaliti činjenicom da je pružio više od Conora McGregora, koji je od Mayweathera izgubio nokautom pa, unatoč svemu, s neporaženim profesionalnim boksačem izdržao do kraja u meču ugovorenom na osam rundi.

Boxing: Mayweather vs Paul

Dojam je da je njegov brat Jake Paul nešto ozbiljnije zagrizao za boks, no obojica izrazito dobro koriste slavu i popularnost u poslovnom smislu. Stoga je, ni manje ni više, prozvao Mikea Tysona.

POGLEDAJTE ČETVRFINALE NOVE SEZONE ARMAGEDONA:

- Odvjetnik mi je spomenuo tu borbu, no rekao je: "Nema šanse, Tyson će ti otkinuti glavu, nemaš nikakve šanse" - ispričao je Paul u najnovijoj epizodi svojeg ''Impaulsive'' podcasta pa dodao:

- Rekao sam mu: "Čovječe, doslovno sam prošao kroz sve ovo (meč protiv Floyda), ne možeš me uvjeriti da ne mogu pobijediti Mikea Tysona." Lik je tako star.

Boxing: Tyson vs Roy Jones Jr

Istina, Tyson je 29 godina stariji i daleko van 'primea'. No, koliko lud moraš biti kada prozivaš čovjeka koji je svojevremeno bio najzastrašujući boksač kojeg je svijet ikad vidio!

Opet dobiješ batina, zaradite milijune i svatko svojoj kući.

Jedino što Paula može iole umiriti je napismeno obećanje Tysona da ga neće poslati u bolnicu. U suprotnom, loše mu se piše.