Obavijesti

Sport

Komentari 31

Bayern bez Lewe po revanš protiv PSG-a: Evo gdje gledati

Bayern bez Lewe po revanš protiv PSG-a: Evo gdje gledati

Večeras od 21 sat na rasporedu su uzvrati četvrtfinala Lige prvaka. Bayern će se pokušati revanširati PSG-u za poraz u prvom susretu (3-2), a Chelsea brani prednost protiv Porta (2-0)

VIDEO

Bila je to, po mnogima, najbolja utakmica ove sezone. I unatoč brojnim izostancima, Bayern je bio puno bolji i stvarao brojne prilike, ali jedina razlika je bila u tome što je PSG imao Kyliana Mbappéa.

Pokretanje videa...

03:57

Parižani su prije šest dana u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige prvaka pobijedili Bayern München (3-2) na Allianz Areni u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka te stekli lijepu prednost uoči današnjeg uzvrata na Parku Prinčeva. No daleko je to od završenog posla.

U prvom susretu PSG je kroz veći dio susreta bio u podređenom položaju unatoč tomu što je Bayernu falilo čak sedam igrača, uključujući Roberta Lewandowskog i Sergea Gnabryja koji su nenadoknadivi. I bez njih je njemački velikan imao čak 31 udarac prema golu Keylora Navasa koji je skidao čuda. Dok su Müller, Coman i Choupo-Moting sve živo promašivali, PSG je iskoristio ono što je stvorio. Ali imao je i nezaustavljivog Mbappéa koji se poigravao s 'teretnim' stoperima Bayerna pa utrpao dva gola.

Champions League - Quarter Final First Leg - Bayern Munich v Paris St Germain

Prošlo je šest dana, ali bolnica na Allianz Areni je sve punija. Hansi Flick u današnjem susretu neće moći računati na čak osam igrača, a među njima su i dalje Lewandowski i Gnabry te Douglas Costa, Hoffman, Roca, Tillman, Tolisso te Süle koji se ozlijedio baš u posljednjem susretu. 

Champions League - Quarter Final First Leg - Bayern Munich v Paris St Germain

Unatoč brojnim izostancima i zaostatku iz prve utakmice, Bayerna se baš nikada ne smije otpisati. Svjestan je toga i trener PSG-a Mauro Pochettino.

- Bayern je najbolji u Europi i moramo ga poštovati.To je momčad koja igra nogomet i ne mislim da će promijeniti stil. Mi ćemo također igrati s našim idejama. Nogomet je igra i vidjet ćemo tko će nametnuti svoje ideje. Pokušat ćemo mi to učiniti. Imamo veliko samopouzdanje, ali moramo razmišljati o pobjedi kako bismo se kvalificirali. Bayern je šampion i osvojio je šest trofeja tako da je favorit. Mi težimo pobjedi. Za klub, plasman u polufinale bio bi velik - rekao je Pochettino.

GES / Football / FC Bayern Munich-PSG, 04/07/2021

On pak neće računati na kapetana Marquinhosa te Icardija i Bernata, a pod upitnikom su i Diallo te Kurzawa. No njegove glavobolje su splasnule otkako se Neymar vratio i to baš za najbitniji dio sezone kada se raspliće borba za trofeje. 

Bayern je u prvom susretu dominirao, a za očekivati je da će, unatoč izostancima, biti tako i ovaj put. Iako u prilog Bavarcima ne ide ni subotnja predstava protiv Union Berlina (1-1).

Najveća enigma je kako zaustaviti Mbappéa, a trener Hansi Flick ima ideju.

GES / Football / FC Bayern Munich-PSG, 04/07/2021

- U prvoj utakmici smo imali jako puno prilika, ali nismo bili dovoljno odlučni u kaznenom prostoru kad je trebalo zabiti gol. Sada moramo biti bolji. U cijeloj priči je jako bitna psihologija momčadi. Moramo prvo riješiti svoje probleme da bismo PSG-u mogli stvoriti neke. U svakoj analizi pričamo o tome. Cilj je stvarati pritisak na igraču koji dodaje loptu do Mbappéa kako bismo spriječili da on uopće dobije loptu. U jednom trenutku će Mbappé sigurno biti najbolji nogometaš svijeta. Siguran sam u to. Puno donosi momčadi i jako puno zabija za svoje godine. Naravno, jako volim i Neymara - kazao je Flick.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Chelsea v Atletico Madrid

Prednost iz prve utakmice brani i Chelsea koji je na pola koraka od polufinala Lige prvaka. 'Plavci' su u prvom susretu pobijedili Porto 2-0 golovima Mounta i Chilwella pa imaju komotnu situaciju uoči uzvrata na Stamford Bridgeu. Ovaj put Thomas Tuchel neće računati na ozlijeđenog Matea Kovačića.

Oba susreta počinju od 21 sat.

PSG - Bayern, 21 sat, PlanetSport 1

Chelsea - Porto, 21 sat, PlanetSport2
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima