Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bayern i Hoffenheim, derbi na kojem baš svi žele biti!

Bayern i Hoffenheim, derbi na kojem baš svi žele biti!
1

Iako je svih 69.000 ulaznica za dvoboj prve dvije momčadi u Bundesligi davno prodano, u klub je stiglo je još više od 150.000 zamolbi za karte

VIDEO

Bit će to ogled Davida i Golijata, najmoćnijeg njemačkog kluba i momčadi iz malog mjesta koja nikada nije igrala u najvišem rangu... Tako bi nekako prije nekoliko mjeseci glasila najava ogleda Bayerna i Hoffenheima na Allianz Areni. Danas, 15 kola kasnije, priča je 'malo' drugačija. München luduje u danima prije velikoga derbija, u grad dolazi lider prvenstva, momčad koja ima tri boda viška ispred Bayerna. Hit iz Hoffenhaima svi žele vidjeti uživo. Kapacitet od 69.000 mjesta odavno je ispunjen, a do srijede je stiglo još 150.000 molbi za kupnju karata!
- Bez problema smo mogli prodati 150.000 ulaznica za ovu utakmicu! Iznenađen sam ovolikim interesom, a ujedno želim i zamoliti navijače da više ne zovu. Karata jednostavno više nema - rekao je Oliver Messthaler, koji je zadužen za prodaju ulaznica.
Oliver je na početku sezone muku mučio kako prodati što više sezonskih karata, prodaja je išla puno lošije nego prošlih godina. Tko bi rekao da će koji mjesec kasnije Hoffenhaim izazvati ludnicu u bavarskoj metropoli...
- Što je Hoffenheim bolje igrao, interes za ulaznice iz tjedna u tjedan se povećavao. Nažalost, vrlo brzo smo morali navijačima odgovarati: "Žao nam je, ali tribine su rasprodane" - kaže Messthaler.
No 'ludilo' ne vlada samo u Münchenu, već i u cijelom svijetu.
- Oko 300 novinara i fotografa bit će na utakmici, u što ne ubrajam televizijske ekipe. Derbi će se izravno prenositi u 100 zemalja svijeta i to ovu utakmicu stavlja u razmjere u kojima je dosad bila samo Liga prvaka - rekao je Markus Hörwick, jedan od direktora Bayerna.
Mali klub iz Hoffenheima već je u prvoj svojoj prvoligaškoj sezoni napravio pravi 'booom'. Cijela regija živi za uspjehe momčadi čija je prva zvijezda senzacionalni BiH reprezentativac Vedad Ibišević. Od Bayerna su dobili šest tisuća ulaznica za svoje navijače i rasprodali ih prije - mjesec dana! Zanimljivo, ovo je tek prva utakmica između Bayerna i Hoffenheima u povijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu