Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bayern projurio Leverkusenom! Kramarić konačno zaigrao, ušao u igru prvi put nakon 3 mjeseca

Bayern projurio Leverkusenom! Kramarić konačno zaigrao, ušao u igru prvi put nakon 3 mjeseca
1

Iako je Leverkusen poveo, Bayern je ubrzo uspostavio tempo i igru te na koncu slavio s uvjerljivih 4-2. Kramarić je ušao u remiju s Fortunom, Perišić je dobio pola sata, a Olmo je igrao nešto više od sat vremena

VIDEO

Nogometaši Bayerna dominantnom izvedbom savladali su Bayer Leverkusen na gostovanju 4-2 u sklopu 30. kola njemačke Bundeslige. Za Bayern su pogodila četiri različita strijelca dok je naš Ivan Perišić u igru ušao u 67. minuti.

Leverkusen je stigao do vodstva već u 10. minuti preko Alaria, no stvari je brzo na početak vratio Coman u 27. Do kraja poluvremena priča je praktički bila gotova jer je prvo Goretzka pogodio u 42., a samo tri minute kasnije i Gnabry (45').

Robert Lewandowski zabio je za 4-1 u 66' što mu je bio 30. u sezoni dok je konačni rezultat minutu prije isteka regularnog dijela postavio Florian Wirtz (89'), koji je sa 17 godina i 34 dana postao najmlađi strijelac u povijesti Bundeslige. Bavarci su sad na 90 postignutih golova u sezoni, što nijednom klubu nije uspjelo nakon 30 kola.

Bundesliga - Bayer Leverkusen v Bayern Munich

Thomas Muller danas se istaknuo dvjema asistencijama čime je izjednačio rekord Bundeslige Kevina De Bruynea u sezoni 2014./15. Muller je na 20 asistencija u ovom prvenstvu, a do kraja će najvjerojatnije postati novi rekorder.

Bundesliga - Bayer Leverkusen v Bayern Munich

Bayern je povećao prednost nad prvim pratiteljima i ima 10 bodova više od od Borussije Dortmund te 11 od Leipziga.

Leipzig je kod kuće u posljednjim trenucima ispustio pobjedu nad Paderbornom 1-1, a jedini gol na susretu za domaćine postigao je Patrick Schick u 27. minuti na asistenciju Wernera. Taman kad se spremao kraj utakmice i domaći navijači su počeli slaviti, Strohdiek je u 92. zabio za izjednačenje čime je Leipzig propustio preskočiti Dortmund. Dani Olmo igrao je do 65. minute kada ga je zamijenio Laimer.

Od ostalih susreta subotnjeg rasporeda njemačkog prvenstva Frankfurt je kod kuće izgubio od Mainza 0-2 dok se prava triler utakmica odigrala u Düsseldorfu gdje je Hoffenheim s igračem manje stigao do boda protiv Fortune i susret je završio 2-2. Andrej Kramarić ušao je u 71. i dobio posljednjih dvadesetak minuta, a nastup je okrunio žutim kartonom pred kraj utakmice.

Hrvatski reprezentativac vratio se nakon ozljede koljena i prvi mu je ovo nastup otkako je Bundesliga ponovno krenula nakon korone. Posljednji put nastupio je 7. ožujka protiv Schalkea u posljednjoj utakmici prije stanke zbog korona virusa. Od nastavka sezone do nastupa protiv Fortune propustio je četiri utakmice.

Kramariću je ovo bio 16. nastup za Hoffenheim ove sezone, a postigao je sedam golova i asistirao za još tri.

Leroy Sane inzistira na prelasku u Bayern i pristaje na manju plaću

Njemački krilni napadač Leroy Sane (24) odlučan je u namjeri da ovog ljeta napusti Manchester City te karijeru nastavi u Bayernu.

Change Leroy SANE to FC Bayern Munich.

Saneu ugovor s Manchester Cityjem ističe u lipnju 2021., a njemački mediji tvrde da se je već dogovorio s Bayernom te da je čak pristao na 30 posto nižu plaću. Sane bi trebao potpisati petogodišnji ugovor s Bayernom, a umjesto 13 milijuna eura, trebao bi zarađivati 9 po sezoni, što je znatno manje od Roberta Lewandowskog, koji zarađuje 15 milijuna. 

Sada preostaje da Manchester City i Bayern dogovore visinu odštete. Prošlog ljeta City je tražio 100 milijuna eura, ali sada su okolnosti znatno drugačije. 

Zbog ozljede koljena Sane uopće nije igrao ove sezone i tek se nedavno oporavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka