Obavijesti

Sport

Komentari 53

Bayern u odlučujućoj utakmici lige podržava homoseksualce

Bayern u odlučujućoj utakmici lige podržava homoseksualce
1

Nije slučajno što su Bavarci izabrali baš posljednju utakmicu sezone. Sve oči bit će uprte u Allianz Arenu gdje stiže Kovačeva bivša momčad, a tom prilikom umjesto regularnih zastavica izvijest će one u duginim bojama

VIDEO

Nogometaši Bayerna u posljednjem kolu Bundeslige dočekuju Eintracht iz Frankfurta na svojoj Allianz Areni. Momčadi Nike Kovača bit će dovoljan bod za sedmi uzastopni naslov prvaka Njemačke, a za tu prigodu bavarski gigant odlučio je pružiti podršku homoseksualizmu i LGBT zajednici.

Nije slučajno što su Bavarci izabrali baš posljednju utakmicu sezone. Sve oči bit će uprte u Allianz Arenu gdje stiže Kovačeva bivša momčad, a tom prilikom umjesto regularnih korner zastavica izvijest će one u duginim bojama.

Na taj način Bayern je, iako već otprije poznat kao klub s vrlo liberalnim stavovima, potvrdio svoj status borca u zalaganju za jednakost, ravnopravnost i moralne vrijednosti.

- Zajedno sa svojim fan klubom 'Queerpass Bayern' želimo dati jasan primjer tolerancije, poštovanja različitosti i dići glas protiv rasizma i homofobije - komentirao je ovaj potez izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Niko Kovač će tako uz dugine zastave pokušati doći do svojeg prvog naslova prvenstva protiv momčadi koju je upravo protiv Bayerna doveo do trofeja u kupu prošle sezone, a za to će mu biti dovoljan i bod.

Borussia Dortmund je na dva boda zaostatka i ima nešto teži ispit danas - osim što se mora nadati iznenađenju i porazu Bayerna, morat će pobijediti imenjakinju iz Mönchengladbacha na teškom gostovanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu