Obavijesti

Sport

Komentari 78

Bayernova blamaža: Rossoneri pregazili Lewandowskog i ekipu

Bayernova blamaža: Rossoneri pregazili Lewandowskog i ekipu
1

Iako je ovo prijateljska utakmica, Bayern je rastavljen na proste faktore. Za Milan, koji je slavio 4-0 u Kini, debitirao je Leonardo Bonucci, koji je stigao iz Juventusa u ovom prijelaznom roku

VIDEO

U prvom kolu International Champions Cupa Milan je bio potučen, posve razočarao protiv Borussije (D) i izgubio je s 3:1, dok je Bayern igrom razbio Arsenal, napromašivao se i izgubio na jedanaesterce (3:4, 1:1).

Tim više, rijetki su očekivali ovakav ishod sudara u drugom kolu kineskog dijela natjecanja.

No, u Milanov se sastav vratio Montolivo, a četvorica su igrača naknadno stigla u Kinu: Bonucci, Conti, Silva i Biglia. Dok je Bayern u međuvremenu ostao bez Thiaga Alcantare, koji se oizlijedio i vratio u Njemačku.

Epilog: Milan je razbio Bayern, potukao njemačkog prvaka s 4:0!

Sve je bilo riješeno vrlo rano: u 14. minuti Rodriguez i Niang odigrali su sjajan dupli pas na lijevoj strani, a lopta se odbila do Kessieja koji je zabio svoj prvi gol za novi klub nakon dolaska iz Atalante.

Minutu kasnije Bonaventura je s 40 metara pokušao prebaciti Früchtla, a u 25. je nakon slobodnog udarca i ubačaja iskosa, Patrick Cutrone skočio između Bayernovih braniča i glavom lijepo pogodio za 2:0. I tom je mladiću, koji je priključen iz omladinskog pogona, to prvi gol za prvu momčad rossonera.

U 30. minuti nova nevolja za Bavarce: Bernat se ozlijedio nakon Kessijeva starta, umjesto njega ušao je Friedl, kao stoper uz Hummelsa, dok je Alaba gurnut na lijevog beka.

Lewandowski je imao slobodan udarac sa 17 metara po sredini, ali pogodio je živi zid, a Franck Ribery, koji je izluđivao Arsenal, sjajno je prošao u 42. minuti i servirao Lewandowskom, no Poljak je bio neprecizan.

I odmah u idućoj akciji sjajna Milanova kontra, Bonaventura i Ninag su povukli, a Cutronezabio za 3:0.

U poluvremenu je Carlo Ancelotti u svlačionici ostavio Hummelsa i Riberyja, ušli su vjerojatni budući igrač Milana Renato Sanches i James Rodriguez. Koji je bio - nevidljiv.

U 58. minuti prva odlična intervencija Donnarummea, a onda je u 63. u igru, uz ovacije s tribina, ušao Leonardo Bonucci. Ušao je umjesto Zapate.

Kad se utakmica već razvodnila izmjenama, Lewandowski se okušao kao asistent, ali Tolisso je u 72. promašio zicer, dok je Müller sam izbio pred Donnarummu u 77. i sve nepotrebno zakomplicirao.

Zanimljiv detalj u 79. minuti: stariji brat Antonio Donnarumma na Milanovu je golu zamijenio Gianluigija.

A u 85. minuti i četvrti gol, i još jedan prvijenac novog pojačanja! Hakan Calhanoglu pogodio je s 18 metara za 4:0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka