Obavijesti

Sport

Komentari 2

BBC uvrstio Hrvatsku kao jednog od favorita na Euru

BBC uvrstio Hrvatsku kao jednog od favorita na Euru
1

Sportski novinar BBC-a Adrian Chiles oduševljen je Slavenom Bilićem i hrvatskom reprezentacijom koju vidi kao jedne od favorita za naslov

VIDEO

Sportski novinar BBC-a Adrian Chiles u svojoj kolumni je hrvatsku reprezentaciju uvrstio među favorite na Euru i nahvalio hrvatskog izbornika i igrače.
- Imajući na umu da ima manje stanovnika nego Škotska, Hrvatska je nevjerojatno puno napravila na međunarodnoj sceni od svog osamostaljenja - piše Chiles u svojoj kolumni.
Navodi kako su "kockasti" nakon četvrtfinala Eura 1996., osvojili treće mjesto na SP u Francuskoj dvije godine kasnije.
"Nakon neuspjeha na Euru 2004. u Portugalu i SP u Njemačkoj 2006., Hrvatska će biti motivirana kako bi uspjeli na ovom natjecanju".
Chilesa je posebno impresionirala majica "Proud to be Croat" koje nose hrvatski navijači. Za izbornika Slavena Bilića misli da je sjajan trener.
- Igrači ga respektiraju. Vodio ih je u reprezentaciji do 21 godine i mislim da im to jako puno znači. Vrlo je studiozan. Ako ste njegov igrač, on je tip čovjeka kojeg bi uvijek poslušali, a s njim bi i kroz zidove prolazili.
Smatra da se ne može nadoknaditi izostanak Eduarda da Silve.
- Luka Modrić je stekao mnogo navijača nakon pobjede Hrvatske 3-2 na Wembleyu. No nažalost puno će vam nedostajati Eduardo da Silva, koji je tipičan gol-igrač. Mladen Petrić, strijelac pobjedničkog gola na Wembleyu, bit će taj koji će morati zabijati.
Za Niku Kranjčara je također pun hvale.
- Baš sam pričao s Tonyjem Adamsom o Niki. Imao je sjajnu sezonu u Portsmouthu. Kad je došao na Fratton Park, bio je nepoznat igrač i puno navijača je sumnjalo u njega, ali je bljesnuo u svojoj drugoj premierligaškoj sezoni. Iza Vedrana Ćorluke je također dobra sezona za Manchester City. To što većina hrvatskih reprezentativaca igra u jakim ligama je odlična stvar za izbornika Bilića.
Sportski kolumnist BBC-a vidi Hrvatsku kao jedne od favorita na Euru.
- Hrvatska je dobra oklada za pobjedu na turniru. Imat će veliku podršku i imaju puno za dokazati. Ne vidim nijednu momčad koju ne bi mogli pobijediti.
- Također mislim da će Španjolska dobro proći. Svi znaju da je Fernando Torres klasan igrač i ovo bi mogao biti njegov trenutak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani