Obavijesti

Sport

Komentari 8

Beckham, lopove: Cijeli život krade imidž Zvonimiru Bobanu

Beckham, lopove: Cijeli život krade imidž Zvonimiru Bobanu
2

Modna ikona iz svijeta nogometa već dva i pol desetljeća je David iz Londona, a čovjek zapravo samo kopira Zvonu iz Imotskog. Razdjeljak, vrpca u kosi, vojnički kratko... Beckham krade

VIDEO

Naš velemajstor Zvonimir Boban (51) sedam je godina stariji od engleske zvijezde Davida Beckhama (44). Dok se mali David još vukao po posudbama u Preston North Endu, Boban je s Milanom osvajao Lige prvaka i Serie A, pokoravao nogometni svijet.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVONE BOBAN

Pokretanje videa...

00:36

Ako je nogomet ikad proizveo modnu ikonu onda je to Beckham. Brak sa 'Posh Spice' Victorijom oboje je lansirao u stratosferu planetarne popularnosti. Beckham je i osvajao trofeje i postao onaj koji diktira trendove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali, majstori sa Joe.co.uk shvatili su da Beckham iz Londona zapravo cijelo vrijeme 'kopira imidž' Bobana iz Imotskog. Pa složili i photo-dokaz:

Zvone razdjeljak... Beckham razdjeljak. Zvone duga kosa i vrpca... Beckham duga kosa i vrpca. Zvone vojnički kratko... I Beckham vojnički kratko.

A realno, Boban je bio i bolji nogometaš! Niti je Beckham osvojio toliko trofeja kao naš veliki kapetan, niti je ikad stao na postolje na Svjetskom prvenstvu kao Zvone s 'Vatrenima' '98-e.

Siniša Hančić/PIXSELL

Beckham se selio od Man Uniteda preko Reala, Milana i Los Angelesa do PSG-a. Boban je nakon Dinama otišao u Milan i tamo ispisao desetljeće kolosalnih, neponovljivih uspjeha. Englez je možda imao bolji centaršut desnom i to je to. Sve ostalo je na: Bobanovoj strani. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:24
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...