Obavijesti

Sport

Komentari 20

Bender i Zubac opet vrlo dobri, Warriorsi sad ubijaju i u reketu

Bender i Zubac opet vrlo dobri, Warriorsi sad ubijaju i u reketu
4

Petorka Currry-Thompson-Durant-Green-Cousins djeluje zastrašujuće i lako je moguće da na djelu gledamo jednu od najboljih super-momčadi u povijesti košarke. Triple-double stroj Russell Westbrook, sinoć: 23-17-16

VIDEO

Sinoć su na NBA parkete istrčala trojica naših igrača. Dragan Bender i Ivica Zubac bili su vrlo dobri, ali su njihove momčadi poražene,a Dario Šarić se i dalje traži u Minnesoti koja je došla do pobjede, baš kod Zupčevih Lakersa.

Bender opet dvoznamenkast

Phoenix Sunsi poraženi su na svom parketu od Portland Trail Blazersa 106-120, a naš centra Dragan Bender treći je put zaredom imao dvoznamenkasti učinak, u 28 minuta: 17 poena i 3 skoka uz 50% šuta. Trener Kokoškov sve mu češće daje šansu i hrvatski košarkaš igrajući umjesto još uvijek ozlijeđenog Deandre Aytona (prvi pick prošlog drafta) pokazuje da je - NBA kalibar.

Kod gostiju, uobičajeno najbolji Dame Lillard (24-3-3) uz asistenciju McColluma, Laymana i Nurkića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zubac bolji od Šišija

Minnesota Timberwolvesi Darija Šarića gostovali su kod Lakera Ivice Zubca i pobijedili prilično glatko, 120-105, ali znatno bolji bio je učinak Hrvata iz poražene momčadi. Zubac 10-8-1 u 21 minutu, Šarić 4-6-1 u 20 minuta igre. Šiši Šarić je ušao s klupe, a Zubac bio starter u Lakersima koji su 15. put zaredom igrali bez LeBrona (i izgubili treći put zaredom).

Ključni igrači Wolvesa bili su Karl-Anthony Towns (27-12-5), Wiggins (23-8-3) i iskusnik Taj Gibson (14-10-1).

NBA: Minnesota Timberwolves at Los Angeles Lakers

GSW djeluje zastrašujuće

U preostale dvije sinoćnje utakmice prvaci Warriorsi su bez većih problema prošli metropolom: Washington-Golden State 118:126, a OKC kod kuće savladao Pelicanse: Oklahoma City-New Orleans 122:116.

U prvom planu su, naravno, bili Steph Curry kod GSW-a sa 38 poena uz gotovo 60% šuta te triple-double stroj Russell Westbrook koji je New Orleans (bez ozlijeđenog Anthonya Davisa) ispratio sa 23 poena, 17 skokova i 16 asistencija!

NBA: Golden State Warriors at Washington Wizards

Warriosi su pobijedili devetu utakmicu zaredom, a povratkom DeMarcsa Cousinsa (24 minute, 17 poena i 6 skokova) protivnike ubijaju u reketu. Petorka Currry-Thompson-Durant-Green-Cousins djeluje zastrašujuće i lako je moguće da na djelu gledamo jednu od najboljih super-momčadi u povijesti košarke!

All Star izbor

Inače, odabrane su prve petorke za All Star utakmicu koja se igra u Charlottei 17. veljače. Najviše glasova dobili su (i time postali kapetani momčadi) LeBron James i Giannis Antetokounmpo.

Istok: Kyrie Irving, Kemba Walker, Kawhi Leonard, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid.
Zapad: Steph Curry, James Harden, Paul George, Kevin Durant, LeBron James.

Sad treneri biraju još 14 igrača, a onda ih kapetani (u četvrtak, 31. siječnja) draftiraju po sedam svaki u svoju momčad.

NBA: New Orleans Pelicans at Oklahoma City Thunder

Rezultati:

LA Lakers-Minnesota 105:120
Washington-Golden State 118:126
Oklahoma City-New Orleans 122:116
Phoenix-Portland 106:120

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu