Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bender odličan, Babina Indiana napravila čudo protiv LeBrona!

Bender odličan, Babina Indiana napravila čudo protiv LeBrona!
1

James je imao dvije prilike u zadnjim sekundama za pobjedu, ali je promašio oba puta nakon što je Victor Oladipo doveo Indianu u vodstvo nešto više od dvije minute do kraja

VIDEO

Indiana Pacers Bojana Bogdanovića su sinoć nanijeli još jedan poraz Cleveland Cavaliersima koje su svladali sa 97-95 i to nakon što su nadoknadili zaostatak od čak 22 koša.

Lance Stephenson je zabio 16 koševa uz 11 skokova, Darren Collison je ubacio 22 koša, a Victor Oladipo dodao 19 za Indianu koja je u prvom poluvremenu zaostajala 22 koša. Bogdanović nije imao baš dobru večer, on je u 29 minuta zabio tek šest koševa (šut iz igre 2/4, trice 2/3) i tome dodao jedan skok. 

LeBron James je bio najučinkovitiji kod Clevelanda sa 27 pogodaka, 11 asistencija i osam skokova, dok je Kevin Love dodao 21 koš i 10 skokova. 

No James je imao dvije prilike u zadnjim sekundama za pobjedu, ali je promašio oba puta nakon što je Victor Oladipo doveo Indianu u vodstvo nešto više od dvije minute do kraja. Ovo je treća pobjeda Indiane nad Cavaliersima od poečtka sezone.

Washington Wizards su nakon dva poraza upisali pobjedu, sinoć su sa 125-119 pobijedili Orlando Magic Marija Hezonje.

Wizardse su do pobjede predvodili Bradley Beal i John Wall, svaki sa 30 koševa.

Orlandu je ovo sedmi poraz zaredom, a najbolji u njegovim redovima bio je Elfrid Payton sa 27 koševa, dok je Jonathon Simmons dodao 23.

Mario Hezonja je odigrao 23 minute i u tom je vremenu postigao devet koševa (šut iz igre 3/7, trice 1/5) te tome dodao pet skokova i jednu asistenciju.

Poraz su upisali i Phoenix Suns Dragana Bendera od kojih su sa 112-95 bolji bili Houston Rockets. 

Iako su igrali petu utakmicu bez Jamesa Hardena to se nije osjetilo. Chris Paul ga je uspješno zamijenio zabivši 37 koševa, a Eric Gordon je dodao 30. 

Najbolji u redovima Phoenixa bio je Devon Booker sa 26 pogodaka, a Bender je u 32 minute postigao 14 pogodaka (šut iz igre 5/12, trice 3/6) i upisao osams kokova, dvije asistencije i dva bloka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica