Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bender u Draženovu čast uzeo 'trojku' i odbio 10.000 dolara

Bender  u Draženovu čast uzeo 'trojku' i odbio 10.000 dolara
1

Najbolje draftirani Hrvat u povijesti NBA lige izabrao je broj 3 na dresu u čast Draženu Petroviću. No isti broj želi i povratnik u Phoenix Jared Dudley koji nudi Benderu 10.000 dolara da mu prepusti broj

VIDEO

Dragan Bender u Phoenixu će nositi dres s brojem tri, objavili su Sunsi brojeve svojih novih igrača te objasnili:

- Bender je odlučio zadržati svoju 'trojku' koju je nosio i u Maccabiju, a u ranijim je razgovorima rekao kako taj broj nosi u čast svog idola Dražena Petrovića.

No odmah po objavi brojeva javio se i mali problem. U Phoenix se vratio njihov bivši igrač i miljenik navijača Jared Dudley koji je u Sunsima prije nosio upravo broj tri. Pogađate, sad ga želi natrag, no prema pisanju američkih medija, Bender ni ne pomišlja prepustiti mu 'trojku'.

'Rookie Bender će uskoro saznati koliko Jared Dudley želi #3 nazad', napisao je popularni radijski voditelj Dave King na Twitteru i odmah dobio Dudleyev odgovor:

'Ja sam već spremio 10.000 dolara za njega!'

No neće mu to puno pomoći. Amerikanci pišu da Bender ne odustaje iako će Dudley vjerojatno dizati ponudu.

U Maccabiju je želio sedmicu, ali bila je zauzeta

Dragan Bender u Maccabiju je nosio broj tri, no po dolasku u Tel Aviv želio je sedmicu koju je nosio Toni Kukoč.

- Da, ali bila je zauzeta pa sam uzeo broj tri koji je nosi legenda Dražen Petrović. Sedmicu sam nosio još od juniora i u Ramat Ganu, no u Maccabiju sam to morao promijeniti - rekao je jednom prilikom Dragan.

Prodavali brojeve za dva sanduka piva, ali i išli na sud

U SAD-u nije neuobičajeno otkupljivati brojeve od suigrača. Primjerice, bejzbolaš John Kruk prodao je svoj broj 28 suigraču Mitchu Williamsu za - dva sanduka piva. No ima i slučajeva kad je ozbiljan novac bio u igri. Tako je NFL zvijezda Darrell Revis morao platiti 50.000 dolara rookieju Marku Barronu da mu prepusti broj 24. No nije uvijek sve išlo tako glatko. Jedan takav primjer dolazi također iz NFL-a. Clinton Portis navodno je bio spreman platiti suigraču Ifeanyiju Ohalateu 40.000 dolara za broj 26, no njih dvojica umjesto toga su završili na sudu, a Portis je na kraju platio 18.000 dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica