Sport

Komentari 199

Beograd pljeskao za Hrvatsku, Dalić je oduševljen: Hvala vam!

Beograd pljeskao za Hrvatsku, Dalić je oduševljen: Hvala vam!

Beograđani svaku večer plješću za medicinske sestre i liječnike i sve one koji se bore protiv korona virusa, a večeras su Srbi bili uz Hrvate. Oduševljen je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Rakitić: Pomoći ćemo Zagrebu, pričao sam s Vatrenima o tome

Ljudski životi su ipak iznad nekih stvari. Cijeli Beograd večeras je mislio na Hrvatsku. U 20 sati stanovnici glavnog grada Srbije izašli su na balkone, otvorili prozore i zapljeskali za Lijepu našu kako bi pružili podršku Zagrebu nakon groznog potresa koji je uzdrmao prijestolnicu Hrvatske u nedjelju u ranim jutarnjim satima.

Beograđani svaku večer plješću za medicinske sestre i liječnike i sve one koji se bore protiv korona virusa, a večeras su Srbi bili uz Hrvate.

- Beograd je večeras pljeskom dao podršku Zagrebu. Hvala vam - napisao je Zlatko Dalić uz video iz Beograda kojeg je podijelio na društvenim mrežama.

U BiH su tijekom dana objavili emotivnu fotografiju na kojoj Vučko, maskota ZOI-a u Sarajevu 1984., drži za ruku Zagija, maskotu Univerzijade u Zagrebu iz 1987. godine. Cijela regija pokazala je zajedništvo i podršku u teškoj situaciji.

Ovo su trenuci i stvari koje pokazuju da nema ništa važnije od ljudskih života...

Najčitaniji članci