Obavijesti

Sport

Komentari 0

Beograd Zagrebu otima teniski turnir u veljači?

Beograd Zagrebu otima teniski turnir u veljači?
1

Susjedi imaju ATP turnir u Umagu, zašto svjetski teniski radnici ovaj ne bi preselili 442 kilometra istočnije, piše srpski tabloid "Kurir"

VIDEO

Srbi su se u teniskom smislu okuražili. Nakon dugo vremena imaju sjajne tenisače i uživaju u tome. Imaju Novaka Đokovića, imaju Jelenu Janković, imaju Anu Ivanović. A sada bi željeli i turnir. I to ne bilo koji, žele onaj koji se trenutno održava u - Zagrebu.
Beogradski "Kurir" donio je priču po kojoj će Beograd 2009. godine organizirati ATP turnir. Tvrdi  se kako će nagradni fond biti 500.000 dolara, a u kalendar ATP-a će uskočiti umjesto Zagreba.
- Postoji ideja o ozbiljnom turniru u Beogradu. Upitani smo želimo li biti sponzori i naš odgovor je potvrdan. Raspoloženi smo za to, ali problem je naći termin, jer svi žele ugostiti svjetske teniske zvjezde. Naš glavni argument je uspon srpskog tenisa, kao i činjenica da privreda u Srbiji može isfinancirati jedan jaki ATP turnir. Čeka nas teška bitka za dobijanje turnira, a dosta toga zavisi i od ljudi iz saveza - rekao je Nebojša Divljan, direktor tvrtke koja je financirala Davis cup meč između Srbije i Australije.
Srbi očito misle ozbiljno. "Kurir" je u cijelu priču uklopio i podatak kako je Ion Tiriac, čovjek zadužen za dodijeljivanje turnira, kum Slobodana Živojinovića.
- Boba je predjednik TSS-a,a kum nije dugme - u svom prepoznatljivom stilu zaključuje "Kurir".
Srbi tipuju na zagrebački turnir, koji je ove godine na rasporedu od 25. veljače i uzdaju se u 'jaki' nagradni fond.
- Susjedi imaju još jedan ATP turnir (Umag u lipnju), a kako su mnogi svjetski teniski radnici već više puta pokazali da su im Srbija i Hrvatska ionako jedno te isto, zašto se ne bi preselili 442 kilometara istočno - duhovito se pita "Kurir".

HORVAT: TURNIR JE NAŠ DO DALJNJEGA!
Imamo dogovor da turnir možemo imati do kada god želimo. Prema tome, Zagreb Indoors neće biti izbrisan zbog beogradskog turnira. To bi se eventualno moglo dogoditi kad bi mi odustali, ali nemamo takvih ambicija, komentar je Branka Horvata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje