Obavijesti

Sport

Komentari 176

Beusan: Možda zatvore Poljud, Jeličić: Huligan? Idiot je idiot...

Beusan: Možda zatvore Poljud, Jeličić: Huligan? Idiot je idiot...
5

Najgore je što Hajduk i njegov nazdorni odbor, koji prvi trebaju osuditi ovakvo ponašanje, to dovode u uzročno posljedičnu vezu sa stanjem u hrvatskom nogometu, rekao je Joško Jeličić u emisiji Stadion

VIDEO

Derbi Hajduka i Rijeke na Poljudu bio je glavna tema u emisiji Stadion na HRT-u. Završilo je 1-1, a nakon utakmice više se pričalo o huliganu s palicom koji je naganjao glavnog suca Marija Zebeca zbog čega Hajduku prijeti 250.000 kuna kazne, a moguće i zatvaranje stadiona i nekoliko susreta bez navijača.

- Idiotizam je ukorijenjen u svakom društvu i treba ga osuditi. Nevjerojatno je da čovjek gotovo dvije minute hoda s palicom po stazi i terenu i nitko ga ne zaustavlja. Idiot je idiot, ali nevjerojatno da većina odborava hukanje, rasizam i homofobno skandiranje. Najgore od svega je što Hajduk i njegov nazdorni odbor, koji prvi trebaju osuditi ovakvo ponašanje, to dovode u uzročno posljedičnu vezu sa stanjem u hrvatskom nogometu - rekao je Joško Jeličić u emisiji Stadion.

Beusan: Možda zatvore Poljud

Je li Zebec zbog toga trebao prekinuti utakmicu?

- Osnovna zadaća suca je dovesti utakmicu do kraja. Čak i da ga udare ili pogode, ako smatra da može nastaviti, on će je nastaviti. Nekad je bilo da se odmah prekidaju utakmice, to više nije tako. Cilj je dovršiti utakmicu. Zebec je to jako pametno napravio. Sad je sve stvar na Disciplinskom sudu da kazni ovo divljaštvo - rekao je Mateo Beusan i dodao:

- Hajduka čeka kazna, ali Disciplinski sudac nema tu puno prostora. Najvejrojatnije će biti pražnjenje dijela stadiona ili možda čak dvije, tri utakmice bez navijača. Ali što će biti kasnije? Što nakon toga - kaže Beusan.

Penal Rijeke čist kao suza

Hajduk je vodio golom Hamze, Rijeka se vratila 10 minuta prije kraja nakon penala.

Nižić je srušio Andrijaševića, a Bezjak je zabio za 1-1.

- Reakcija Hajdukove zadnje linije kod tog gola je amaterska. Nema zaleđa, a potom nekontrolirani start na Andrijaševića - rekao je Jeličić.

- Mario Zebec sudio je jako dobro. Dozvolio je mušku igru, nije se htio isticati. Žuta i Bašić? Običan duel, igrač Rijeke je bliže lopti i u boljoj poziciji, nema govora o penalu - dodao je Mateo Beusan i potvrdio da je sve čisto u 80. minuti.

- Mnogi pričaju da je Andrijašević sam sebe sapleo. Vidimo ovdje da ga igrač udara u prsa i ruši ga. Ovo je klasičan penal - rekao je Beusan.

Dinamu nije trebao biti poništen gol

Dinamo je pobijedio Split 4-0, a 'modrima' je zbog zaleđa poništen gol koji su su splitovci sami zabili. No tu nije bilo ni govora o zaleđu jer igrač Dinama nije bio ni blizu igraču Splita koji je zabio autogol niti ga je ometao.

- Ovo je velika pogreška. Ako je ovo zaleđe, onda ne znam što bih rekao - prokomentirao je Mateo Beusan, koji je ustvrdio i kako je i Split zakinut zbog jednog neopravadno dosuđenog zaleđa u izglednoj šansi za gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening