Obavijesti

Sport

Komentari 165

Mateo Beusan presudio: Nema govora o penalu za Dinamo...

Mateo Beusan presudio: Nema govora o penalu za Dinamo...
6

Zagrebov igrač prvi je postavio nogu ispred lopte, a nakon toga Dinamov igrač pokušava doći do nje i sapliće se. To nije penal, rekao je Mateo Beusan za HRT

VIDEO

Dinamov penal zahvaljujući kojem su "modri" pobijedili Zagreb 2-1 u nastavku prvenstva komentirala je čak i službena Rijeka na Twitteru pa ubrzo izbrisala poruku. Čudili su se Mlakarovoj odluci i u NK Zagrebu, od tajnika do gospođa koji se brinu za čistoću, a penal je prošao obradu u HRT-ovoj emisiji Stadion i presuda je:

Dinamo je pobijedio uz veliku pogrešku suca.

- Nema govora o penalu. Zagrebov igrač prvi je postavio nogu ispred lopte, njegova lijeva noga je ispred lopte, a nakon toga Dinamov igrač pokušava doći do nje i sapliće se. To nije penal - rekao je Mateo Beusan na HRT-u.

- Colina je apostrofirao građenje lopte oko igrajućeg prostora, ali ovdje je sudac pogrešno primijenio to uputstvo. Tu se smatra ako se igrača odguruje s obje ruke. Jer ako ćemo ovakve kontakte suditi kao penal... Pa na ovoj utakmici bilo je 50-ak takvih situacija. Onda sudac nije bio dosljedan. Za mene ovo nije penal - dodao je.

S njim se složio i drugi gost u studiju.

- Zagrebov igrač prvi je došao do pozicije. Igrač Dinama je bio sapleten, nije Šovšić glumio, ali to nije penal - rekao je Elvis Scoria.

Dinamo je gubio 1-0 u Kranjčevićevoj ulici do 63. minute. Fernandes je zabio za 1-1, a Hodžić je četiri minute kasnije iz penala postavio konačnih 2-1. U duelu u Zagrebovom šesnaestercu bili su Šovšić i Matić. Dalibor Mlakar procijenio je kako je Matić prekršajem zaustavio Dinamovog veznjaka.

Sporni trenutak pogledajte na tportalu.

Nakon toga Mlakar nije sudio penal za Zagreb, a Dražen Medić je izgubio živce. Izvrijeđao je Dinamovog trenera Zorana Mamića, a sudac ga je isključio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening