Obavijesti

Sport

Komentari 77

Beusan o El Clasico sucu: Ne mogu to razumjeti, ne mogu...

Beusan o El Clasico sucu: Ne mogu to razumjeti, ne mogu...
1

Bale je išao uništiti protivnika i morao je dobiti crveni karton. Kao što je sudac na pet metara morao vidjeti da Suarez radi faul kod gola te da je start Albe na Marcelu penal, analizirao je Mateo Beusan

VIDEO

Jedna od tema u emisiji Stadion na HRT-u bila je El Clasico, jedan od najvećih svjetskih derbija u klupskom nogometu.

Barcelona i Real odigrali su 2-2 na Nou Campu, ali utakmicu je obilježilo katastrofalno suđenje Alejandra Hernandeza Hernandeza i njegovih pomoćnika koji nisu vidjeli najočitije stvari. 

- Ovo je drugi put zaredom da Alejandro Hernández Hernández ima problema na ovakvim utakmicama. Već u prvom startu Rakitića je pogriješio, kad mu je trebao dati žuti karton - počeo je Mateo Beusan.

Evo i tog starta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je ono kad u prvih pet minuta ne da karton, onda nastane ovo što je nastalo, rekao je Mateo Beusan u El Clasicu koji je bio na rubu rata.

- Sudiš po pravilima koje je netko odredio, ako je faul za karton, onda je to karton - dodao je Beusan i analizirao nekoliko situacija.

Prva je bila start Garetha Balea na Umtitiju.

- Divljački i namjerno, start da uništi protivnika. Čisti crveni karton - rekao je Beusan.

Bale nije dobio crveni, još je kasnije zabio za 2-2.

Barcelona je ostala s igračem manje nakon što je Sergi Roberto udario Marcela.

- Roberto je tako naivno nasjeo na provokaciju pa je punom šakom vratio. Sve čisto, crveni karton. Tu je i Pique trebao dobiti žuti jer je pljeskao sucu.

Katalonci su zabili za 2-1 s igračem manje, no gol je trebao biti poništen zbog faula Suareza na Varaneu, što se vidjelo iz svemira.

- Zasmetao mu je na putu pa ga je počistio. Ali nevjerojatno mi je da je sudac na pet, šest metara, idealno vidi tu situaciju. Kako se to može dogoditi? Ne znam... - kaže Beusan.

Što je još nevjerojatnije, pojavio se video u kojem četvrti sudac dvaput javlja glavnom da je Suarez napravio faul. Možda je netko ometao liniju, glavni se nije oglasio...

I na kraju, penal na Marcelu.

- Ovo je već ulazilo u slavlje zbog Inieste pa što ćemo onda to kvariti. Naravno da je to čisti penal - dodao je Beusan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića