Obavijesti

Sport

Komentari 131

Beusan o sucu Starku: Trebao je dosuditi penal na Ćorluki

Beusan o sucu Starku: Trebao je dosuditi penal na Ćorluki
1

'Oko sokolovo' Mateo Beusan ocijenio je suđenje Wolganga Starka jako lošim. Tvrdi da je oštetio i Hrvatsku i Španjolsku za penal, a Ramos je trebao biti kažnjen

VIDEO

Za vrijeme i nakon utakmice Hrvatske i Španjolske često se komentiralo suđenje njemačkog suca Wolfganga Starka koji je sumnjivim odlukama u nekoliko navrata oštetio 'kockaste', ali i 'furiju'.

Mateo Beusan za HRT je izdvojio četiri najspornije situacije.

Prva je ona iz 26. minute kad je Sergio Ramos krvnički startao na Marija Mandžukića, a Stark je samo pokazao da je korner.

- Sudac Stark je pogriješio, trebao je dosuditi izravni slobodni udarac. To mu je prva ozbiljnija pogreška. Bio je faul izvan 16-erca - objasnio je Beusan.

'Oko sokolovo' je istaknulo da je i Španjolska oštećena nakon što je Mandžukić laktom udario Busquetsa u kaznenom prostoru.

- Bio je čisti prekršaj za kazneni udarac - jasan je bio Beusan, koji se osvrnuo na najsporniju situaciju iz 86. minute. 

Busquets je intenzivno povlačio Ćorluku za dres pri izvođenju kornera nakon čega je Čarli pao, a Stark samo odmahnuo rukom.

- Bio je prekršaj za jedanaesterac, povlačio ga je za majicu sprijeda i odozada - rekao je Beusan i dodao da je gol Navasa bio regularan jer se radilo o 'pasivnom zaleđu'.

- Ne možemo biti zadovoljni ni u sudačkom ni u nogometnom smislu. Obzirom da je bio prošle godine četvrti sudac svijeta, nismo mogli očekivati da će suditi tako - zaključio je Beusan.

Španjolsko 'Oko sokolovo': Stark nam je oprostio dva penala

Španjolski kolega Juan Andujar Oliver, koji poput Matea Beusana analizira suđenje, priznao je da je suđenje Wolfganga Starka išlo na ruku Španjolske.

U radijskom programu sportskog dnevnika sudački ekspert madridske Marce je rekao:

- Njemački sudac oprostio nam je čista dva penala, start Ramosa na Mandžukiću u 28. minuti te povlačenje Busquetsa rukama nad Ćorlukom u 86. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu