Obavijesti

Sport

Komentari 76

Beusan: Soudani morao dobiti žuti, Rudeš je zasluženo slavio

Beusan: Soudani morao dobiti žuti, Rudeš je zasluženo slavio
1

Nema spora, Soudani je zaslužio žuti karton za onakvu reakciju. To što je Marić htio završiti utakmicu bez kartona, ne može ga opravdati. Ovdje je karton obavezan, rekao je Mateo Beusan u analizi

VIDEO

Kako to već biva ponedjeljkom navečer, u HRT-ovoj emisiji Stadion suđenje u Prvoj HNL komentirao je Mateo Beusan. Iskusni bivši sudac prvo je pohvalio Brunu Marića za odsuđeni derbi Dinama i Rijeke, a onda mu "udijelio packu".

- Nema spora, Soudani je zaslužio žuti karton za onakvu reakciju. To što je Marić htio završiti utakmicu bez kartona, ne može ga opravdati. Ovdje je karton obavezan - poručio je Beusan, a na njega se nadovezao i stručni komentator Stipe Pletikosa.

- Moramo naglasiti da bi Soudaniju to bio treći žuti za neugodno gostovanje u Koprivnici.

Imao je Beusan još dvije primjedbe na suđenje u derbiju, ali su išle na račun pomoćnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prvi pomoćnik je pogriješio kod zaleđa Žute, nije ga bilo. A drugi pomoćnik je pogriješio ne signaliziravši zaleđe Soudanija. Obje greške na štetu Rijeke, ali se ne priča o njima jer je Rijeka dobila - ističe Beusan.

Dosta je vatre bilo na utakmici Istra - Inter u Puli, ali po Beusanu nema ništa sporno u odlukama suca Pejina.

- Nema zaleđa kod prvog pogotka Intera jer je loptom igrao Vojnović. Pomoćnik je digao zastavicu jer nije mogao vidjeti tko je dodao loptu Interovom igraču, ali je Pejin vidio i nije prihvatio njegovu signalizaciju. Po meni nije bila ni ruka za koju je Istra tražila kazneni udarac, ali se ne vidi najbolje na snimci što se točno dogodilo - ogradio se malo Beusan kojemu najstroža kazna za Inter uopće nije sporna.

- Igrač Istre je kung-fu udarcem oborio suparnika. Za mene je to kazneni udarac, a ne Ivešin start. No ne mogu znati zašto je Pejin dao žuti vrataru Iveši. Njegovo ponašanje nakon svega nije bilo sportski, udario je suparničkog igrača nogom i morao je dobiti drugi žuti, odnosno crveni - smatra Beusan.

Bivši djelitelj pravde ističe da je Osijekov pogodak (Barać) protiv Lokomotive opravdano poništen zbog zaleđa, a s utakmice Rudeš - Cibalia izdvojio je tri detalja.

- Nema govora o zaleđu Cibalije u 45. minuti, a u 67. je po meni igranje rukom Rudešova igrača bilo za najstrožu kaznu iako sudac Pajač odmah pokazuje da nema penala - kaže Beusan i osvrće se na zadnju situaciju.

Fazlijev pogodak za 3:2 nije sporan. On skače, udara loptu glavom i tek onda dolazi do sudara s igračem Cibalije koji ni ne pokušava skočiti...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.