Obavijesti

Sport

Komentari 28

Bez igrača Barce: Španjolci su lako pobijedili Južnu Koreju

Bez igrača Barce: Španjolci su lako pobijedili Južnu Koreju
4

Pobijedio je aktualni europski i svjetski prvak s 4-1, makar je igrao opet u šarenom sastavu bez nekoliko igrača koji će imati zagarantiranu poziciju u prvoj momčadi

VIDEO

U švicarskom Bernu su nogometaši Španjolske, suparnici Hrvatske u skupini C Europskog prvenstva, u srijedu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje...

Pobijedio je aktualni europski i svjetski prvak s 4-1, makar je igrao opet u šarenom sastavu bez nekoliko igrača koji će imati zagarantiranu poziciju u prvoj momčadi.

Povela je Španjolska u 12. minuti lijepim pogotkom Fernanda Torresa. Loptu je u šesnaesterac ubacio Beñat, a Torres je, makar je bio leđima okrenut vratima, skočio i glavom je poslao u mrežu.

Sljedeći gol se dogodio na drugoj strani. Strijelac je bio Do Heon Kim koji je sjajno opalio s dvadesetak metara, a lopta se zakoprcala u mreži ušavši sasvim blizu desnih rašlji vratara Pepea Reine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, u drugom je dijelu Španjolska zaigrala konkrentije, pa je počela koristiti šanse pred suparničkim vratima. Prvo je Xabi Alonso bio precizan s bijele točke za 2-1, a preostala dva pogotka su postigli Cazorla i rezerva s klupe Negredo.

Španjolska je počela utakmicu u sastavu: Reina - Sergio Ramos, Albiol, Monreal, Arbeloa - Xabi Alonso, Silva, Cazorla, Beñat - Torres, Mata.

U drugom poluvremenu u igru su ušli: Negredo, Dominguez, Adrian, Soldado, Bruno i Casillas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...