Sport

Komentari 10

Biciklistica skinula sve sa sebe i 'zagolicala' maštu pratiteljima

Biciklistica skinula sve sa sebe i 'zagolicala' maštu pratiteljima

Lucia Javorčekova nekoć je dominirala u biciklizmu, a danas je živa vatra koja žari i pali' polugolim fotografijama na Instagramu. Slovačka biciklistica trenutačno uživa na plažama sunčanog Meksika

Bivša biciklistica Lucia Javorčekova (30) ne libi se pokazati zavidnu liniju, te nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima obožavatelje ostavlja bez daha. 

POGLEDAJTE VIDEO: Biciklistica izgubila posao 

Slovakinja je 2018. godine bila državna prvakinja u biciklizmu, ali nakon što su joj sunarodnjaci predviđali blistavu budućnost, Javorčekova je ipak odlučila napraviti preokret u karijeri. 

Obožavala je biciklizam, ali zarada od toga sporta baš i nije bila unosna. Iskoristila je svoju ljepotu, te se počela baviti manekenstvom.

S obzirom na to da je zasigurno jedna od najljepših sportašica, ne čudi što ju na Instagramu prati preko dva milijuna obožavatelja. 

Lucia ovih dana uživa u sunčanom Meksiku, a spektakularnu obalu Tuluma koristi kako bi skinula sve sa sebe i 'zagolicala' maštu vjernim pratiteljima. 

Javorčekova je jedna od brojnih sportašica koja je odlučila otvoriti profil na OnlyFansu kako bi dodatno unovčila atribute s kojima se može pohvaliti. 

'Nisam se nikada bolje osjećala u svome tijelu, napokon sam sretna zbog onoga što jesam. Vjerujte mi, mučila sam se i borila godinama', poručila je Slovakinja.

Najčitaniji članci