Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bicklist morao dati uzorak urina na sprovodu sina

Bicklist morao dati uzorak urina na sprovodu sina
1

Kevina van Impea zaskočili su na sprovodu sina službenici Antidopinške agencije te je morao dati uzorak urina u jednoj od prostorija mrtvačnice

VIDEO

Da borba protiv dopinga ponekad prelazi granice dobroga ukusa, dokazuje primjer belgijskog biciklista Kevina van Impea, koji je uzorak urina morao dati na sprovodu vlastitog sina. Potreseni Van Impe nije mogao vjerovati kad su mu za vrijeme sinova sprovoda, koji je preminuo zbog komplikacija pri porodu, pristupili službenici Antidopinške agencije. Belgijanac nije imao izbora pa je urin dao u jednoj od prostorija mrtvačnice.
- Nisu me željeli saslušati, a mogli su malo pričekati ili doći kasnije. Nije mi preostalo ništa drugo nego odmah dati urin ili bih dobio kaznu zbog izbjegavanja testiranja - kazao je Van Impe.
Zbog nehumanog postupka antidopinških istražitelja oštro je prosvjedovao lokalni ministar za sport, Bert Anciaux.
- Zakon se mora provoditi, no pristup istražitelja je morao biti humaniji. Van Impe je bio slomljen smrću sina i istražitelji su morali biti obzirniji - kazao je Anciaux.
Vijest o tretmanu koji je imao belgijski biciklist došla je i do njegovih kolega koji nastupaju na utrci Pariz - Nice. Biciklisti su prosvjedovali tako što su startali s kašnjenjem.
- Nismo protiv kontrola, no u svemu ipak mora biti malo ljudskosti. Sve je to otišlo predaleko. Prema nama više nitko nema poštovanja - kazao je belgijski biciklist Philippe Gilbert.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu