Obavijesti

Sport

Komentari 107

Hrgovićeva pobjeda na bodove! 'Big Sexy' mu nije mogao ništa

Hrgovićeva pobjeda na bodove! 'Big Sexy' mu nije mogao ništa
1

Filip Hrgović dobio je Irca Seana Turnera na bodove. Svih osam rundi je dominirao i taktički boksao, protivnik mu nije mogao parirati od početka do kraja i naš je boksač došao do četvrte profesionalne pobjede

VIDEO

Filip Hrgović (25) u Nürnbergu je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Irca Seana Turnera (26) u sklopu polufinalnog turnira World Boxing Super Seriesa. 'Big Sexy' je puno pričao uoči meča, ali u ringu je ostao nekako tih.

Zagrepčanin je dominirao tijekom cijelog meča protiv godinu dana starijeg Irca, koji je dosad imao 12 pobjeda i samo jedan poraz. Dva su suca borbu bodovala s 80-72 za Hrgovića, a treći 79-73 za vlasnika brončanog odličja s OI u Riju. 

U svih osam rundi borbe naš je boksač bez problema kontrolirao meč te bez rizika priveo borbu kraju. Od samog početka bila je osjetna dominacija Hrgovića koji je taktički skupljao bodove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Praktički cijelu borbu nije primio niti jedan ozbiljniji udarac koji ga je mogao potresti dok je Irac bio u problemima već poslije treće runde.

Tu je 'Big Sexy' postao manje seksi jer je zaradio posjekotinu ispod desnog oka. Ipak, nije klonuo, sjajno je primao udarce i držao se čvrsto do samog kraja. U petoj i šestoj rundi Hrga je dodatno 'spustio ručnu' i dugim rukama održavao distancu. 

Turner je svojom taktikom htio dovesti Filipa u situaciju da mu kontrira, međutim, nije se dao naš boksač navući na takvo što.

Krajem sedme runde Filip je podigao ruke u zrak i počeo shvaćati da je dobio meč, a osma, posljednja runda, bila je čisto odrađivanje posla.

Hrgović će sigurno napredovati s trenutnog 61. mjesta najboljih teškaša. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi