Obavijesti

Sport

Komentari 0

BiH mora igrati s deset igrača: 'Sramota! Opet nas gaze i tlače'

BiH mora igrati s deset igrača: 'Sramota! Opet nas gaze i tlače'

Ima više igrača na nogometnom terenu nego što će kod nas u četvrtak biti u ekipi. Oni su odlučili da je to dovoljno igrača. Deset igrača i ja ću biti jedini golman, ljut je bio Benjamin Burić

VIDEO

Od ukupno 30 utakmica koliko se trebalo odigrati kroz dva kola prvog "prozora" kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo 2022. godine ovog tjedna odigrat će se - 19.

POGLEDAJTE VIDEO: Okupila se zlatna generacija

 

Pokretanje videa...

Zlatna generacija iz Atlante 1996. 01:20

EHF je odgodio čak 11 utakmica iz korona-razloga, a iste je imala i Bosna i Hercegovina koju čekaju utakmice protiv Njemačke i Austrije, no EHF je hrvatskim susjedima poručio: "Igrat ćete".

Izbornik Bilal Šuman na okupljanju je imao tek 15 igrača, onda su dvojica bila pozitivna na korona virus, a još dvojica završila u izolaciji. I tako će BiH na Nijemce s 11 igrača. Manje nego što ih je otpalo uoči okupljanja (12).

- EHF je još jednom sramotno odlučio, da igramo utakmicu protiv Njemačke sa samo 11 igrača. Ima više igrača na nogometnom terenu nego što će kod nas u četvrtak biti u ekipi. Oni su odlučili da je to dovoljno igrača. Deset igrača i ja ću biti jedini golman. Ja dosad nisam čuo da se to dogodilo u rukometu, ali to je još jedna nepravda u posljednjih godinu na našu štetu - ljut je bio golman Benjamin Burić koji je u sličnom tonu govorio kada je BiH ostala bez prilike u dodatnim kvalifikacijama za SP u Egiptu.

Handball Super Cup 2019 / SG Flensburg-Handewitt - THW Kiel 32:31.

- Bez obzira, mi tu utakmicu moramo odigrati. Nadam se da će proraditi naš inat. Koliko god nas tlačili, gazili, mi ćemo, nadam se, izaći jači. Odigrat ćemo tu utakmicu. Pa, Bože moj, što bude. Borit ćemo se do zadnjeg trenutka. Što nas više gaze, mi ćemo se više boriti i odigrati najbolje za svoju državu i da nikada ne osramotimo grb što nosimo na dresu. Tako da, sigurno ćemo dati 300 %, tko god bude igrao. Nebitno koliko su mladi ti momci. Mi ćemo zaista dati sve od sebe za našu BiH.

Ako će BiH išta značiti, Nijemci će biti bez četvorice. Alfredu Gislasonu otkazao je golman Andreas Wolff koji je morao ostati u karanteni u Kielceu, povratnik Dissinger u Vardaru, kao i Weber u Leipzigu, dok je Steffen Weinhold ozlijeđen.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica