Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bijač 'spustio roletu'! Mladost Jugu zabila tek jedan jedini gol

Bijač 'spustio roletu'! Mladost Jugu zabila tek jedan jedini gol
2

Pokretljiva obrana na čelu s odličnim Markom Bijačem nije davala prostora napadačima Mladosti i gosti jednostavno nisu imali rješenja. Jug je pobijedio Mladost rezultatom 7-1

VIDEO

Jug CO u prvoj je utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske uvjerljivo svladao zagrebačku Mladost rezultatom 7:1 (1:0, 3:0, 2:0, 1:1) i tako mirno odlazi na uzvrat koji se igra za tri dana u Zagrebu.

Kako je i najavljivano prije utakmice, obrana aktualnog prvaka Hrvatske funkcionira izvrsno što je potvrđeno i večeras. Jugaši su u 32 minute utakmice primili samo jedan jedini gol i to tri i pol minute prije kraja. U finalnim serijama, takav obrambeni učinak sigurno je raritet.

Pokretljiva obrana na čelu s odličnim Markom Bijačem nije davala prostora napadačima Mladosti i gosti jednostavno nisu imali rješenja.

Razlika je mogla biti i puno veća da na golu Mladosti nije bilo Frana Vićana, koji je svoju momčad spasio rezultatske katastrofe, posebno u prve dvije četvrtine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odigrali smo fantastičnu obranu i to me posebno veseli. Još da nije bilo Vićana i velikog broja pogođenih stativa, rezultat je mogao biti i veći u našu korist. Idemo u Zagreb po drugo pobjedu pa da u Gružu proslavimo obranu naslova prvaka -  kazao je nakon utakmice Maro Joković, stoji na službenoj stranici Juga.

Utakmica je počela minutom šutnje u spomen na preminulog Vlada Kobešćaka, prvog predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza i dugogodišnjeg čelnika zagrebačke Mladosti.

JUG CO – HAVK MLADOST 7:1 (1:0, 3:0, 2:0, 1:1)

Dubrovnik, bazen u Gružu.

Gledatelja 300.

Suci: Joško Prančić i Robert Tiozzo (obojica iz Splita).

JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač (9 obrana), Macan, Fatović, Lončar, Joković, Garcia, Marković 2, Ivanković, Pavličević, Benić 1, Perrone 2, Obradović 1, Popadić, Vrlić 1. Trener: Vjekoslav Kobešćak.

HAVK MLADOST: Vićan (10 obrana), Bukić, I. Milaković, Zović, Biljaka, Brlečić, Vlahović, Lazić 1, Pavičić, Paškvalin, Valečić, Bašić, Marcelić, Smolčić. Trener: Ratko Štritof.

Igrač više: Jug CO 2/5, HAVK Mladost 0/8
Peterci: Jug CO 2/2, HAVK Mladost –

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj