Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Bile smo bolje, izgubile smo zbog svojih glupih grešaka'

'Bile smo bolje, izgubile smo zbog svojih glupih grešaka'
1

Hrvatske rukometašice su jučer izgubile od Brazila nakon što su vodile 6 razlike u razigravanju od petog do osmog mjesta na SP-u i za 7. mjesto će igrati s Angolom

VIDEO

Hrvatksa ženska rukometna reprezentacija izgubila je u nevjerojatnoj utakmici protiv domaćina Brazila 32-31. Hrvatice su vodile čak šest razlike u prvom i pet razlike u drugom poluvremenu, no pred kraj utakmice Brazilke su napravile veliki preokret.

- Ne mogu reći da smo bili bolji jer smo izgubili, ali osjećaj je da smo bile bolje. No zbog svojih glupih grešaka u napadu i slabije obrane dozvolile smo davali ih šanse da istrče kontrei zbog te loše obrane smo im dale da dobiju utakmicu. Ma, neke stvari se nisu smjele dozvoliti - rekla je Dijana Jovetić nakon utakmice.

Iz riječi naših djevojaka dalo se uočiti veliko razočaranje, a i čini se kako ne funkcionira sve kako treba. Vidjelo se to u posljednjem napadu za izjednačenje koji smo igrali s dvije igračice više.

- Ne znam što se dogodilo. Vidjela sam rupu i utrčala na pivota, možda nisam trebala utrčati, no mislim da je i srednji (Tatari) mene morao vidjeti - dodala je Jovetić jasno dajući do znanja da se očito nije razumjela s Tatari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je hrvatska kapetanica Miranda Tatari opet bila među boljim hrvatskim strijelcima sa četiri gola, no i ovaj put zahvaljujući brzopletim potezima i neprisiljenim pogreškama nije odvela Hrvatsku do pobjede. Baš je ona bacila posljednju loptu u aut i podsjetila na Kopljara u utakmici Zagreba i Barcelone.

- Ne znam ni sama što bih rekla, još mi je vruća glava. Umjesto da ih zgazimo do kraja, mi padnemo. Ideja je u zadnjem napadu bila da igramo s dva pivota, a Dijana je trebala ostati široko na krilu. Došlo je do nesporazuma, a akciju smo trebali završiti na desnoj strani. Dijana je bespotrebno utrčala na pivota, a ja sam bacila loptu u aut. Preuzimam odgovornost na sebe, no bio je to jednostavno nesporazum. Ma nije to razlog što smo izgubili, morali smo ih razbiti dok smo imali šest razlike - priča Tatari.

U hrvatskim glavam očito se nije dogodio onaj 'klik' o kojem je toliko pričao izbornik Canjuga. Hrvatska će tako na kraju igrati za sedmo mjesto protiv Angole, a susret je na rasporedu u nedjelju u 14.45 sati po hrvatskom vremenu. 

- A ništa, nadam se da ćemo dobiti Angolu i otići kući bar malo sretnije - zaključila je Jovetić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.