Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Bili Tić: Mogu igrati protiv Deportiva, a voziti ne mogu

Mario Tičinović ove jeseni kreće u treći razred srednje škole, a već je jaka karika Vučevićevog sastava. Na Riazoru kreće od prve minute

Tomislav Gabelić
Foto: Tomislav Gabelić
6 komentara

Mario Tičinović, koji će uskoro, 20. kolovoza navršiti 17 godina, najmlađi je igrač u povijesti Hajduka koji je zaigrao u jednom europskom ogledu. No unatoč svemu ne osjeća nikakvu tremu uoči utakmice sa Deportivom.
- Ne osjećam uzbuđenje ni strah, vidjet ćemo kako će to izgledati kad istrčim na teren - smireno je govorio jučer u hotelu Eurostar palace.
Neće mu biti prvi put, već je nastupio na prijateljskim utakmicama na turneji u Hong Kongu, igrao je protiv Werdera, Birkirkare, u Kupu protiv Dinama... O Deportivu ne zna baš ništa, tek očekuje upute trenera Vučevića.
- Znam da ću igrati protiv nekog tamnoputog igrača, ne znam ni kako se zove - iskren je Tičinović, koji još uvijek nosi torbe starijim suigračima.
- Što ću najmlađi sam, moram
"Tić", kako ga svi zovu, još uvijek je srednjoškolac, ¨trećaš - komercijalista¨ u trgovačkoj školi, no skori početak škole ga posebno ne brine.
- Nemam pojma kad počinje škola, nisam ni knjige nabavio... Imam dozvolu da dođem kad sve naučim i položim ispite - iskreno priznaje. Trenutno ga više brine činjenica kako vozačku dozvolu ne može dobiti još više od godinu dana. Protiv Deportiva može igrati, a vozački ne smije polagati!?
- Stvarno bi mi mogli izaći u susret, stalno moram "žicati" Maloču da me vozi na trening ili ići autobusom. Stvarno nije fer - nasmijao se na odlasku.

Naši partneri pišu
Message