Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bilić: Imam neke dvojbe za sastav, odnosno opcije...

Bilić: Imam neke dvojbe za sastav, odnosno opcije...
6

Na zadnjem treningu uoči utakmice na Wembleyu u srijedu, mladi su pobijedili stare rezultatom 3-2. Tri gola za mlade zabio je Eduardo koji je u formi

VIDEO

Slaven Bilić večer uoči utakmice ipak je u nečemu pobijedio Fabia Capella. Uvijek cinični Englezi nisu naime propustili spomenuti da hrvatski izbornik govori engleski jezik bolje od njihovog izbornika. No nakon što ga pohvale i srdačno pozdrave, Englezi Bilića uvijek moraju i malo 'špotati'. Zasmetalo im je što je izjavio da su izgubili "engleštinu" u svojoj igri, ali on im je pokušao objasniti da time nije mislio ništa loše.
- Ja sam zapravo to mislio u pozitivnom smislu. Sada imate bolju organizaciju u igri,te protivniku ostavljate puno manje mjesta - rekao je Bilić, a već je slijedeće pitanje bilo o Eduardu.
- Ma, ja njega znam od njegove 17-e godine. On je toliko pozitivan da pozitivniji ne može biti. I ova sva pompa neće na njega nimalo utjecati. Jesam li pričao s njim? Ne, nisam još otkako je došao iz Brazila. Pa naravno da sam pričao s njim - našalio se Bilić, priznavši još jednom da bi neodlazak na SP bio veliki udarac za hrvatski nogomet.
- Da, Hrvatska bi puno teže podnijela nego da Engleska opet ispadne. Jer, vi se lako možete utješiti Premier ligom nakon reprezentacije. Cijelu godinu gledate fantastičan nogomet. Mi se, nažalost, ne možemo prebaciti jer nemamo Premier ligu - dodao je Bilić.
Nakon press konferencije Slaven Bilić odveo je igrače na posljednji trening na Wembleyu, koji izgleda mnogo bolje nego onaj maksimirski na kojemu je nedavno pjevao U2. A i dan je bio prekrasan i sunčan, netipičan londonski. Prije dvije godine uoči velike pobjede Hrvatske, na treningu je padala kiša.
- Imam neke dvojbe. Zapravo su to opcije, a ne dvojbe, ali zapravo znam sastav - kroz smiješak je kazao Bilić, čime je možda i potvrdio nagađanja da zapravo ni on ne zna tko će istrčati na Wembleyu u srijedu navečer. Inače, na treningu su mladi pobijedili stare 3-0, sa tri gola Eduarda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka