Sport

Komentari 20

Bilić svog dragulja usporedio s Lukom: Svi žele takvog igrača

Bilić svog dragulja usporedio s Lukom: Svi žele takvog igrača

Slaven Bilić i dalje dokazuje zašto ga zoveu SuperSlav, nokao i uvijek, hrvatski strateg je ponizan. Čak i nakon pobjede nad Swanseom 5-1 i srušenog rekorda starog 99 godina, Bilić hvali igrače...

Hrvatskom treneru, Slavenu Biliću su skandirali navijači West Bromwich Albiona, a kako i ne bi kada WBA mete sve  pred sobom na putu prema Premiershipu?

 -Ovo je bila savršena utakmica, branili smo se kao momčad, napadali smo kao momčad. Realno, osim gola, Swansea nije napravio ništa, bila je to naša dominacija - rekao je Bilić nakon uvjerljive pobjede nad Swanseom 5-1 i srušenog rekorda starog 99 godina. Naime, ovo je 16. pobjeda na domaćem terenu u nizu za 'bromiće',a  to im nije pošlo za rukom još od 1920. godine.

A u utakmici se posebno istaknuo Matheus Pereira. 

Pereira je na posudbi iz Sportinga, a u nedjelju je zabio gol i čak tri puta asistirao. To mu je već 14. ove sezone uz peti gol, što nije promaknulo niti oku Slavena Bilića.

- Svi vole igrati s mladim igračima koji su tehnički spremni kao Pereira i koji s loptom mogu što žele. Takav je bio Luka Modrić još kad je igrao u Hrvatskoj. A još Lanzini, pa i Payet. U svakoj momčadi će se naći mjesto za mladog igrača ako je dobar i ako naporno radi - rekao je Bilić o svom brazilskom Portugalcu kojemu su tek 23 godine.

WBA se ovom pobjedom vratio vrh Druge engleske lige s 45 bodova, a ostane li na tome ili mjestu niže, zaigrat će u Premiershipu.

Najčitaniji članci