Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bilić u WBA doveo rekordera po broju nastupa u Premier ligi

Bilić u WBA doveo rekordera po broju nastupa u Premier ligi
1

Filip Krovinović dobio je veliku konkurenciju u veznom redu West Bromwicha, a iza Garetha Barryja po broju nastupa u Premier ligi nalaze se Ryan Giggs, Frank Lampard, David James...

VIDEO

Gareth Barry novi je igrač West Bromwicha. Ikona engleskog nogometa, te rekorder po broju nastupa (čak 653) u Premier ligi bit će veliko pojačanje Slavena Bilića za nastavak sezone. 

West Bromwich Albion je jedan od glavnih pretendenata za odlazak u Premier ligu, momčad Slavena Bilića je nakon 14 kola skupila 28 bodova, a za vodećim trojcem (Preston North End, Leeds i Swansea) zaostaje tek jedan bod. Ali, uz utakmicu manje, WBA će svoj ogled 15. kola odraditi navečer kod Stokea, posljednjeplasirane momčadi Premier lige.

West Bromwich Albion v Southampton - Premier League - The Hawthorns

Gareth Barry (38) u karijeri je branio boje Aston Ville, Manchester Cityja, Evertona i West Bromwicha za koji je od 2017. do 2019. godine skupio 55 nastupa. Iskusni veznjak prošle je godine završio na operaciji koljena, pa po završetku sezone 2018/19. napustio WBA. Ipak, Barry sada je potpuno zdrav, traži svoju formu i - ne odustaje. Već se vratio u na The Hawthorns i sa svojom novom/starom momčadi želi doći do Premier lige.

- Presretan sam ovakvim događajima, sada sam potpuno posvećen nogometu i želim što više pridonijeti kvalitetnim rezultatima West Bromwicha. U klub sam stigao još dok smo igrali Premier ligu, pa vjerujem da možemo WBA vratiti tamo gdje i pripada - rekao je Gareth Barry, pa dodao:

- Želim se posebno zahvaliti Slavenu Biliću koji mi je od prvog dana ljeta bio velika podrška. Jasno mi je dao do znanja kakva očekivanja ima od mene, rekao mi kako me je spreman čekati dok se sasvim ne oporavim i budem potpuno spreman. Meni je to bilo dovoljno, njegove riječi su mi puno značile.

West Bromwich Albion v Everton - Premier League - The Hawthorns

Gareth Barry dobro poznaje okruženje, ali i momčad West Bromwicha za koju nastupa i Filip Krovinović...

- Već šest tjedana treniram s momčadi, svjestan sam kvalitete i talenta koju posjedujemo u svlačionici. Kao momčad napredujemo velikim koracima, vjerujem da ćemo našim navijačima ove sezone priuštiti mnogo razloga za slavlje - završio je Barry.

Za englesku reprezentaciju skupio je 53 nastupa, zabio tri gola, a bio član nacionalne vrste na Europskom prvenstvu 2000. i Svjetskom prvenstvu 2010. godine. U engleskoj Premier ligi upisao je 653 nastupa, a na toj ga vječnoj ljestvici slijede Ryan Giggs (632), Frank Lampard (609), David James (572). Od aktualnih igrača najviše je skupio James Milner, njih 524.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe