Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bilić udario po nositeljima TV prava: Pa nije nogomet polo!

Bilić udario po nositeljima TV prava: Pa nije nogomet polo!

Nogomet nije polo ili golf. To je novac navijača nije moj. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. To je sport za mase, sport radničke klase koja bi si ga trebala moći priuštiti, rekao je Slaven Bilić

VIDEO

Nisam potpuno sretan jer smo željeli pobijediti po prvi put u sezoni. Momci su napravili sve, bio sam pozitivan u svlačionici i na ovome moramo graditi put prema pobjedi. Igrali smo dobro, napravili smo dovoljno šansi da zabijemo i nismo primili gol, a oni su imali nekoliko šansi. To smo mi u ovom trenutku, borimo se, rad mojih igrača bio je nevjerojatan protiv Southamptona, a i protiv Burnleyja je bio dobar, ali očito ne dovoljno za pobjedu, objasnio je trener West Bromwich Albiona Slaven Bilić nakon remija protiv Burnleyja (0-0).

Bilić i dalje bez pobjede: Bili su bolji od Burnleya, uzeli tek bod
Bilić i dalje bez pobjede: Bili su bolji od Burnleya, uzeli tek bod

Imao je WBA šanse za prvu ligašku pobjedu u sezoni, ali imali su to i protivnici pa se obje momčadi neće previše žaliti na osvojeni bod. Svjestan je toga i 'Nane' koji na ovim iskustvima želi graditi momčad prema prvoj pobjedi u Premiershipu. Neka pojačanja su stigla u zadnji čas poput Karlana Granta iz Huddersfielda.

Premier League - West Bromwich Albion v Burnley

- Bila je ovo njegova prva utakmica nakon nekoliko mjeseci. Stavio mi je smiješak na lice, kvalitetan je nogometaš i donijet će nam puno. Ivanović će nam donijeti smirenost i iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO: WBA slavi ulazak u Premiership

Pokretanje videa...

WBA slavi ulazak u Premiership 01:05

Osvrnuo se Bilić i na nove PPV cijene utakmica prema kojima navijači moraju izdvojiti 15 funti po susretu (oko 125 kuna) bilo da se na terenu nalazi spomenuti WBA i Burnley ili pak za utakmice Manchester Cityja i Liverpoola.

To je čekao cijelo ljeto: Biliću stiglo toliko željeno pojačanje
To je čekao cijelo ljeto: Biliću stiglo toliko željeno pojačanje

- Nogomet nije polo ili golf. To je novac navijača, nije moj. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. To je sport za mase, sport radničke klase koja bi si ga trebala moći priuštiti - prokomentirao je Slaven odluku o PPV cijeni od 15 funti za utakmicu na području Velike Britanije.

West Bromwich Albion v Burnley - Premier League - The Hawthorns

Bilo kako bilo, Slavenove trupe još tragaju za prvom premierligaškom pobjedom u sezoni, a taj put nastavljaju u ponedjeljak, 26. listopada, kad idu u goste Brightonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu