Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bilić: Zadovoljan sam, možemo igrati sa svima

Bilić: Zadovoljan sam, možemo igrati sa svima
1

Poštujemo svaku od momčadi u našoj skupini, ali se ne bojimo nikoga. Ako se dobro pripremimo možemo otići daleko, rekao Bilić nakon ždrijeba

VIDEO

Hrvatski izbornik Slaven Bilić vrlo je zadovoljan ždrijebom skupina. Hrvatska je u skupini s Austrijom, Poljskom  i Njemačkom.
- Već prije sam govorio da nema lakih skupina, pa tako ni našu neću okarakterizirati lakom. Sretan sam ždrijebom, ali bio bih sretan i bilo kojim drugim ishodom. Poštujemo svaku od momčadi u našoj skupini, ali se ne bojimo nikoga. Ako se dobro pripremimo možemo otići daleko. Vrlo cijenimo Njemačku, ali Hrvatska ima skupinu vrlo dobrih igrača i može ravnopravno igrati protiv bilo koje europske reprezentacije.
Austrijski izbornik Josef Hickersberger smatra da su mogli protći puno lošije.
- Sveukupno, zadovoljan sam ždrijebom, mogli smo proći puno lošije. Njemačka je favorit kao i uvijek, a i Poljska i Hrvatska zasigurno računaju na prolazak. Uvijek sam smatrao da je bolje protiv Njemačke igrati što kasnije, no bio bih sretniji da u prvoj utakmici igramo protiv Poljske, a ne Hrvatske. Protiv Hrvata u posljednje vrijeme imamo nekoliko loših rezultata.
Glavni strateg njemačke momčadi Joachim Löw naslijedio je na klupi Jürgena Klinsmanna, koji je s Njemačkom na SP-u 2006. osvijio broncu. Löw misli da "elf" ima dobre izglede za prolaz u četvtrfinale.
- Drago mi je da nismo u skupini C, jer su sve skupine osim te dobro izbalansirane, tako da možemo biti zadovoljni ždrijebom. Imamo dobre izglede za prolazak u četvrtfinale. Hrvatska je u kvalifikacijama izbacila Englesku što znači da je vrlo jaka, dok Poljsku dobro poznajemo jer smo protiv nje igrali i u skupini na Svjetskom prvenstvu lani. Također, drago mi je da ćemo igrati protiv domaćina Austrije gdje sam proveo dobar dio svoje igračke karijere. Bez obzira što ćemo igrati na Euru i dalje imamo u planu u veljači odigrati prijateljsku utakmicu s Austrijom.
Izbornik Poljske Leo Beenhakker je rekao nakon ždrijeba da je skupina vrlo interesantna.
- Uvijek je zadovoljstvo igrati sa domaćinom prvenstva, Njemačka je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, a Hrvatska je momčad budućnosti koja je sjajno odigrala kvalifikacije. Igramo prvo sa Njemačkom koja je favorit, ali sve je moguće. U našoj skupini će sigurno biti iznenađenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova