Obavijesti

Sport

Komentari 21

Bilić zapalio Twitter: Psovke u prijenosu i frizura apsolutni hit

U emisiji uživo tijekom utakmice otvaranja Eura Slaven Bilić je oduševio gledatelje svojim stručnim analizama, ali i nasmijao ih novom frizurom te ne baš uobičajenim vokabularom

VIDEO

Slaven Bilić apsolutni je hit na Otoku posljednjih mjeseci. Dolaskom u West Ham brojni su nogometni znalci kritizirali potez 'čekićara' da na klupu postave relativno neiskusnog stručnjaka. No nakon svoje prve sezone u Premiershipu bivši je hrvatski izbornik zadivio sve. Od čelnika kluba, svojih igrača, navijača pa sve do medija. A posljedica svega toga je poziv javne televizijske kuće ITV da bude jedan od stručnih komentatora tijekom Eura. I tu je već u prvom nastupu na otvaranju Eura ponovno - oduševio.

Gledatelji ITV-a najprije su primijetili Slavenov novi imidž. Točnije, novu, u najmanju ruku, neobičnu frizuru

'Što je ovo? Nova moda? Oklada? Izazov? Malo je previše gledao Sam u kući?', samo su neki od duhovitih komentara na Bilićev račun na Twitteru.

A kada je zafrkancija na društvenim mrežama već uzela maha, Slaven im je dao novi materijal. U poluvremenu utakmice između Francuske i Rumunjske Slavenu je pobjegla psovka što su aktivni i ažurni ovisnici o društvenim mrežama odmah prepoznali i krenuli s novom serijom podbadanja.

Voditelj prijenosa uživo samo se nasmijao na Slavenov lapsus, a najpopularniji mediji u Engleskoj ubrzo su se raspisali o novoj zvijezdi etera. Mirror je čak napisao tekst pod naslovom 'Sedam razloga zašto je Bilićev nastup na ITV-u već sada najbolje što se dogodilo na Euru'.

A razlozi su: 'frizura, brutalna nezainteresiranost za ostale stručne komentatore, sama njegova pojava, karizmatičnost, nema niti trunke diplomatičnosti, frizura, ta stvarno čudna frizura'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica