Obavijesti

Sport

Komentari 57

Slavene, ovo više ne ide! West Ham je užas, rezultat zavarava

Slavene, ovo više ne ide! West Ham je užas, rezultat zavarava
1

Nije problem izgubiti u derbiju od bolje momčadi, pa čak niti to ako nakon šest kola imaš četiri poraza. Problem je u kaotičnoj i bezidejnoj igri koju bez problema naplaćuju sjajne momčadi poput Tottenhama...

VIDEO

Uvodna utakmica šestog kola Premiershipa donijela je londonski derbi West Hama i Tottenhama, nama posebno zanimljivog zbog Slavena Bilića koji i dalje odolijeva na klupi 'čekićara' unatoč opet lošem ulasku u sezonu.

Viceprvaci su slavili 3-2 pa to na prvi dojam djeluje dramatično pa bi mnogi pomislili da domaćin ima za čime žaliti, pa i unatoč tome što minimalan poraz u golijadi djeluje podnošljivo, on jednostavno zavarava!

Lekcija u sat vremena

West Ham je gubio 0-3 poslije sat vremena igre i sve je slutilo na novi potop 'čekićara'. Podsjećalo je to na one prošlosezonske poraze 'čekićara' gdje su im Arsenal i Manchester City znali utrpati po pet komada na Olimpijskom stadionu.

Srećom, Bilić danas ima Chicharita koji zna zabiti iz ničega, a upravo je tako West Ham zabio u 65. minuti za 1-3. Nije to bila neka uigrana akcija, Meksikanac je glavom pogodio poslije kornera. 

Glupost Tottenhamovog debitanta Auriera u 70. minuti pomogla je West Hamu da subotnje popodne ne ostane upamćeno kao potop. Kad već nisu mogli sami smislenom igrom, gosti su im 'pružili ruku' i vratili ih u utakmicu nakon što je Kouyate glavom zabio u 87. poslije konačno uspješnog ubačaja lijevog beka Masuakua.

Tottenham pomogao West Hamu

Imao je West Ham nekoliko poluprilika i za bod, ali taj bod ne bi bio zaslužen. Tottenham im je u sat vremena održao nogometnu lekciju, a rak rana Bilićevog rostera i dalje je obrana.

Iako je danas ponovno započeo u formaciji 3-4-3 gdje su obranu držale 'iskusnjare' Fonte, Ogbonna i Reid, Tottenham je bez problema kombinirao u zadnjoj trećini terena.

West Ham je momčad s najviše primljenih golova - 13!

Istina, Tottenham je danas druga galaksija za West Ham i u svojim redovima ima fenomenalne engleske reprezentativce Kanea i Allija, sjajnog Danca Eriksena te uigranu momčad s prepoznatljivim stilom igre... Sve to West Ham nema, njihova igra djeluje kaotično i neorganizirano, posebno kad im protivnik prepusti loptu.

Kaotični 'čekićari' 

Nije problem izgubiti u derbiju od bolje momčadi, pa čak niti to ako nakon šest kola imaš četiri poraza. West Ham je morao igrati na Old Traffordu protiv Uniteda i tu su primili odmah četiri komada.

Problem je u kaotičnoj i bezidejnoj igri koju bez problema naplaćuju sjajne momčadi poput Tottenhama. Pa čak i one slabije poput Newcastlea...

Na kraju je viđena i očekivana nervoza što i priliči derbiju, no Bilić je previše inteligentan strateg da bi znao kako tenzije derbija ipak nisu glavni razlog ogromne nervoze njegovih pulena.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica