Sport

Komentari 3

'Bilo je ovo dugih 60 dana, ali Ronaldo i Puyol su bili uz mene'

'Bilo je ovo dugih 60 dana, ali Ronaldo i Puyol su bili uz mene'

"Bavimo se sportom, imamo teretanu, ali mislim da je ovo jedan kompliciran doživljaj života koji će zauvijek ostati s nama", prokomentirao je kućni pritvor brazilski superstar

Ovdje se prema nama odnose jako lijepo. Smireni smo, ali je ovo bilo jako dugih 60 dana, rekao je Ronaldinho za Mundo Deportivo o svojim osjećajima u kućnom pritvoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, nogometni svijet ostao je u čudu kada je javnost saznala da će  Ronaldinho završiti u zatvoru. Naime uhićen je u Paragvaju kada je policija shvatila da pokušava granicu prijeći s lažnim dokumentima. Njegov ga je odvjetnik branio rečenicom: "On je budala, nije imao pojma što radi",  a na kraju ga je to izvuklo iz zatvora... Uz još koji eur jamčevine.

Iako je završio u zatvoru, a ondje osvojio sve sportske turnire koje je mogao, skupa s bratom, legenarni Brazilac i zvijezda Barcelone uspjela je izaći. Nakon što su platili jamčevinu, pušteni su 8. travnja iz zatvora, ali u kućni pritvor.

- Bavimo se sportom, imamo teretanu, ali mislim da je ovo jedan kompliciran doživljaj života koji će zauvijek ostati s nama - prokomentirao je kućni pritvor i dodao:

- Ljudi kod kuće ne mogu zamisliti kako je to kada ne možeš raditi što želiš.

Za vrijeme njegovog odsluživanja kazne u Paragvaju javili su mu se mnogi bivši suigrači pa tako i oni iz Barcelone.

- Barcelona se uvijek prema meni odnosila s puno poštovanja. Moji bivši suigrači kao Carles Puyol i Ronaldo Nazario znaju me jako dobro i znaju da ovo nije bilo lagano razdoblje za mene. Njihove riječi su mi bile bitne kao i činjenica da me podržavaju kako bih prebrodio ovu oluju.

Ronaldinho je prokomentirao i nogomet za vrijeme pandemije korona virusa.

- Živimo u pandemiji koja nas tera da razmišljamo o narednoj sezoni. Ova je sezona kompromitirana s predugim periodom bez utakmica. Zamisliti stadione bez gledatelja i energije koju oni daju? Trebat će nam jako dugo da se prilagodimo tome 'novom normalnom' - kaže brazilska zvijezda. 

 

Najčitaniji članci