Obavijesti

Sport

Komentari 113

'Bilo je zaleđe? A što je s naših deset posljednjih utakmica?'

'Bilo je zaleđe? A što je s naših deset posljednjih utakmica?'
1

Znam da smo mi zaslužili pobjedu, bili smo puno bolji, imali smo dosta šansi, a oni su zabili iz jedne jedine. Budite malo korektni, rekao je trener Mišo Krstičević

VIDEO

Trener Cibalije Miroslav Bojko bio je vidno razočaran zbog poraza svoje momčadi od Hajduka na Poljudu, ali i pogrešaka sudačke trojke.

- Sva tri gola koliko čujem postignuta su iz zaleđa, ja bi bio najsretniji da nije bio priznat nijedan. Na koncu je presudila dječačka glupost Mišića, koji je zasluženo dobio oba žuta kartona - rekao je Bojko, a na pitanje priprema li netko hajku da izbaci Cibaliju iz lige, odgovorio je:

- Ne znam je li to hajka, ali preočito je da se griješi na našu štetu da bi to bilo slučajno. Bilo je šest, sedam kardinalnih pogrešaka i to su činjenice.

Na isto pitanje Mišo Krstičević je odgovorio protupitanjem.

- Snimke pokazuju da su bila zaleđa? A što je pokazala snimka zadnjih deset naših utakmica? Znam da smo mi zaslužili pobjedu, bili smo puno bolji, imali smo dosta šansi, a oni su zabili iz jedne jedine. Budite malo korektni - upozorio je Mišo novinara, koji je postavio pitanje.

U nastavku konferencije za medije ponovio je s koliko se problema suočava zbog izostanaka igrača te je onima, koji su igrali, čestitao na borbenosti. Pohvalio je Kouassija, a činjenicu da je nakon dugo vremena u igru gurnuo Kiša prokomentirao je na sljedeći način.

- Svaki igrač sam sebe postavlja ili izbacuje iz momčadi na treningu. Ja odgovaram za rezultate i iako netko misli da Kiš mora igrati, on će igrati. Bit će i kapetan, ako predsjednik Nadzornog odbora to odluči - zaključio je Krstičević.

I doista će biti zanimljivo čuti što o ovoj njegovoj izjavi misli predsjednik NO-a Hajduka Josip Paladino.

Strijelac pobjedničkog gola Ivan Vuković kazao je kako su slične akcije uvježbavali na treningu.

- Dosta smo iscrpljeni, zamoreni, ali ne žalimo se. Bili smo bolji i zasluženo slavimo, a što se tiče finala mogu poručiti samo Slaven Belupu da nisu morali odmarati igrače jer smo mi sigurno u finalu - zaključio je Vuković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka