Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Bilo nas je 100 milijuna, pa svi su se sad zaljubili u Hrvatsku'

'Bilo nas je 100 milijuna, pa svi su se sad zaljubili u Hrvatsku'
1

U prvu si ruku tužan jer si tako blizu zlatu, ali mislim da smo dugo bili i bolja momčad. Imao sam osjećaj kad je kiša krenula da nije slučajno, da je i nebo zaplakalo, rekao je Ivan Rakitić

VIDEO

Hrvatska Rusiju napušta okrunjena srebrom. Malo je tko mogao zamisliti prije mjesec dana da će se hrvatski igrači na Svjetskom prvenstvu zadržati do posljednjeg dana, zatvoriti turnir u borbi za naslov prvaka.

Na kraju je Francuska bila jača, presudili su detalji, ali Vatreni nemaju zbog čega biti tužni. Svoju generaciju su zauvijek upisali u povijesne nogometne knjige.

- U prvu si ruku tužan jer si tako blizu zlatu, ali mislim da smo jako puno minuta bili i bolja momčad. Imao sam osjećaj kad je kiša krenula da nije slučajno, da je i nebo zaplakalo - poručio je emotivni Rakitić nakon utakmice te nastavio:

- Imam osjećaj da su svi bili za Hrvatsku, da je danas bilo 100 milijuna Hrvata, da su svi navijači za nas. Ovo je bila prilika da se svi zaljube u Hrvatsku i u naš način nogometa. Trebat će nam malo da dođemo sebi, ali treba čestitati Francuzima. Mi možemo biti ponosni i jedva čekamo da stignemo sutra u Zagreb.

Za kraj je Ivan Rakitić prokomentirao i utakmicu s Francuskom, a isto kao i svi, Raketa vjeruje kako Hrvatska u ovoj utakmici nije imala niti malo sreće, ali nada se kako ćemo jednog dana i mi doći do svjetskog zlata.

- Do trećeg gola smo bili daleko bolji. Iz ničega smo primili tri gola - iz tri udarca su zabili četiri gola. Ali nogomet nema pravila... Nadam se da će Hrvatska jednog dana ipak doći do zlata jer ovo što mi činimo je jedinstveno i posebno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske