Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Bio je prvak svijeta zato što je brojao Zidaneove stidne dlake'

'Bio je prvak svijeta zato što je brojao Zidaneove stidne dlake'
1

Razgovarat ćemo, bez brige. Poštujem ga, svjetski je i europski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svijetu koja točno zna koliko Zidane ima stidnih dlačica na obiteljskom nakitu, rekao je Evra o Dugarryju

VIDEO

Patrice Evra glasi za jednog od najzabavnijih nogometaša današnjice čime je postao omiljen širim nogometnim masama, a većina nogometaša koja je dijelila svlačionicu s njim smatraju ga velikim autoritetom.

Iskusni francuski lijevi bek ove je zime iz Juventusa prešao u Marseille te i dalje je član Tricolora, no u Francuskoj mišljenja o njemu su podijeljena nakon skandala u Mundijalu 2010. u Južnoj Africi.

Naime, smatra se kako je pokrenuo veliku 'gužvu' protiv tadašnjeg izbornika Domenecha što je posljedično izazvalo težak fijasko moćne reprezentacije koja je ispala u skupini uz brojne 'repove' poslije rezultatske katastrofe.

Upravo to mu je zamjerio poznati francuski napadač iz generacije 1998., a danas TV komentator Christophe Dugarry. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj veliki prijatelj slavnog Zinedinea Zidanea često koristi priliku kako bi 'bocnuo' Evru koji mu je od dolaska u Marseille još bliži očima.

Sve to poznato je francuskim medijima pa je priliku iskoristio bivši branič William Gallas te zatražio Patricea za komentar. Evra je Dugarryja prozvao 'Duarig', a Gallas se pravio da ne zna o kome je riječ. 

- Brat mi je rekao: 'Moraš se pobrinuti za Duarig'. On radi s tobom, taj Duarig, znaš o kome govorim, ali nemoj mu izgovoriti ime - započeo je Evra pa nastavio:

- Ako Duarig ima problem sa mnom, neka dođe u Marseille. Razgovarat ćemo, bez brige. Poštujem ga, svjetski je i europski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svijetu koja točno zna koliko Zidane ima stidnih dlačica na obiteljskom nakitu.

Naime, Zidane i Dugarry zajedno su igrali u Bordeauxu te francuskoj reprezentaciji, a mnogi tamošnji analitičari smatraju kako je Dugarry zapravo bio favoriziran zbog velikog prijateljstva sa Zidaneom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka