Obavijesti

Sport

Komentari 0

Birtija: Ne zanima li Čilić Novu ili RTL, zašto bi HTV platio?

Birtija: Ne zanima li Čilić Novu ili RTL, zašto bi HTV platio?
1

Da ne bude zabune, ja bih HRTV ugasio. Što se mene tiče, ne vidim izraženiji smisao postojanja HRTV-a od reklamiranja stranke na vlasti kako bi na vlasti i ostala

VIDEO

Kritiziranje Hrvatske televizije jer ne želi platiti prijenos finala Melbournea nalik mi je na histeriziranje djeteta što mu mama neće kupiti medu.

Ili, da preformuliram, mi Hrvati trebali bismo se konačno dogovoriti želimo li da institucije troše naše pare na farbanje tunela dva puta, posipanje Sljemena, ako ne snijegom, onda nekim prahom, da bi se društvo malo skijalo, pa onda i na prijenos finala Australian Opena.

Ili, da opet preformuliram, ne vidjeh ni na Novoj ni na RTL-u bombastične najave Čilićevih mečeva do finala, eto petak je popodne, ne vidjeh na Facebooku ni da raja luduje od sreće jer je neki privatnik odlučio usrećiti narod plativši, nije beg cicija, da je bio cicija ne bi nikad postao beg, koliko treba da ljudi gledaju finale.

Da sam šef Hrvatske televizije, pokrenuo bih crowdfunding kampanju. Čisto da vidim koliko je naroda voljno svojom lovom platiti da cijeli narod može gledati finale Australian Opena. Naprosto ne vidim bolji odgovor na pritisak da se finale plati možda i više nego što bi se reklamama tijekom meča moglo zaraditi.

U situaciji u kojoj je Hrvatska posljednjih godina, nema veze što ekonomija malo napreduje, to mi je kao inzistiranje da, dok nema lijekova za djecu, određena državna institucija kupi, recimo, trkaćega konja, sagradi fontanu na Velebitu ili velebni stadion u nekom našemu mjestu s manje od 10.000 stanovnika.

Da ne bude zabune, ja bih HRTV ugasio. Što se mene tiče, ne vidim izraženiji smisao postojanja HRTV-a od reklamiranja stranke na vlasti kako bi na vlasti i ostala.

A to mi je najsličnije kineskoj smrtnoj kazni. Ubiju čovjeka, a onda njegovoj obitelji naplate metak. U prijevodu, smatram da HRTV ne radi u mojem interesu, a svejedno mi otima lovu; plaćam “metak” koji ispaljuju i ispaljuju u moje interese. I crveni i plavi.

Ali kritizirati HRTV kad god bi mali Ivica gledao neki sport, kao da lova za prijenos s neba pada, naprosto nije u redu. U krajnjoj liniji, živimo u kapitalizmu. Ako hoćeš, kupi prava prijenosa, sam, svojom lovom, ili se udruži s kim već hoćeš, zajedno kupite prava na prijenos, pa častite cijelu Hrvatsku prijenosom. Samo moju lovu nemojte dirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka