Obavijesti

Sport

Komentari 6

Birtija: Super Bowl igrao se za pobjedu ili za Billa Belichicka?

Birtija: Super Bowl igrao se za pobjedu ili za Billa Belichicka?
1

Koji bi to gušt bio osvojiti Super Bowl bez igrača za kojeg Amerika kaže da je morao biti na terenu! Nikad nećemo znati koliko boli izgubiti nakon što je Brady bio, ne veći od sebe, najveći od svih, a manji za Belichicka

VIDEO

Otkad se ponašam kao Google - fokusiraj se na potrebe korisnika, sve ostalo će doći samo po sebi - sjajno mi ide. Promatrajući odluke ljudi, najlakše shvaćamo tko je u kojoj djelatnosti korisnik. Je li to publika, rezultat ili nečiji ego.

Ratko Rudić je osamdesetih odlučio da za reprezentaciju mogu igrati samo vaterpolisti koji su ostali u jugoligi. Odrekao se najboljeg na svijetu, Milivoja Bebića, ali je i dalje osvajao naslove. Korisnik je bio rezultat, Rudić je procijenio da će više dobiti zadrži li ekipu u ligi u kojoj, opet po njegovoj odluci, četvrtina traje dulje nego u ostatku svijeta. Cijelu je ligu pretvorio u trening za svjetska prvenstva i olimpijske igre. Suparnici su lipsali, a njegovi su imali snage.

Kljaić nije vodio Šolu u Atlantu, ali je osvojio zlato. Odrekneš li se Cantone, a osvojiš naslov, u redu je.

Ali ako si i veeeeliki Bill Belichick, toliko si velik da maltene nikome ništa ne moraš objašnjavati, a nije ti igrao Malcolm Butler, jesi li postupio u duhu Vincea Lombardija, koji je rekao da pobjeda nije najvažnija nego je pobjeda jedino za što se igra, ili si ipak pokušao biti veći od samog sebe? Veći od igre? Koji bi to gušt bio osvojiti Super Bowl bez igrača za kojeg cijela Amerika kaže da je morao biti na terenu! I to osvojiti za dlaku. Nikad nećemo znati koliko boli izgubiti nakon što je Brady bio, ma ne veći od sebe, najveći od svih ikad, a manji za Belichicka.

Zbog konflikta interesa ne pišem ime odbojkaške tehničarke koja nije podnosila srednju blokericu. Po utakmici bi joj dala pokoju loptu. Ova cijelu sezonu skače i skače, a lopte odlaze drugima. Plače. Nije figura. Plače i plače, a tehničarka na to da je tek počela plakati. Međutim, nije li mogla dobiti utakmicu bez srednje blokerice, ova bi dobila taman toliko lopti koliko treba za pobjedu. Grozan miks ega koji je i trener trpio, i poštovanja igre.

U tom kontekstu treba gledati izbor novog šefa hrvatske rukometne reprezentacije. Fokusiraj se na korisnika i sve će doći samo po sebi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu