Obavijesti

Sport

Komentari 61

'Mini vatreni' utrpali Estoncima poker golova i osigurali baraž

'Mini vatreni' utrpali Estoncima poker golova i osigurali baraž
4

Hrvatska U21 reprezentacija slavila je u Parnuu sa 4-0 protiv Estonije i najmanje osigurala doigravanje za Europsko prvenstvo. Za izravan plasman 'mini vatrenih' još se moraju poklopiti neki rezultati...

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija gostujućom pobjedom 4-0 protiv Estonije je zaključila nastup u skupini A kvalifikacija za Euro 2023. godine.

Mlada hrvatska reprezentacija je rutinski stigla do slavlja u Estoniji protiv suparnika koji je upisao svih 10 poraza uz 0-32 razliku pogodaka. Strijelci su bili Gabriel Vidović (7), Mario Vušković (14), Antonio Marin (41) i Toni Fruk (55).

Odabranici izbornika Igora Bišćana pobjedom su zaključili nastup u skupini i sada mogu samo čekati. Hrvatska je na vrhu ljestvice sa 22 boda, no Norveška ima dvije utakmice manje i četiri boda manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Minute su Hrvatsku dijelile od Eura, sad je u teškoj situaciji. Evo što se sve treba poklopiti
Minute su Hrvatsku dijelile od Eura, sad je u teškoj situaciji. Evo što se sve treba poklopiti

Norveška bi s dvije pobjede preuzela prvu poziciju i direktan plasman na Euro, dok bi Hrvatska išla u dodatne kvalifikacije. U slučaju da Norvežani osvoje četiri boda izjednačili bi se s Hrvatskom, a tada bi odlučivala gol razlika. Bišćanova momčad je na +15, dok Norveška ima +12.

Hrvatska vodi na ljestvici sa 22 boda, Finska na drugom mjestu ima 19, a Norveška je treća sa 18 bodova. Mnogo toga će biti jasnije 10. lipnja nakon utakmice Finska - Norveška, a zadnji ogled u ovoj skupini je 14. lipnja kada će Norveška ugostiti Azerbajdžan.

Misterij Biuk: Od udarne igle do tribine. Ma, što je to sa Stipom?
Misterij Biuk: Od udarne igle do tribine. Ma, što je to sa Stipom?

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
KVALIFIKACIJE ZA EURO 18.00 , Parnu
Estonija U21
0 : 4
Hrvatska U21
Vidović 7' Vušković 13' Marin 41' Fruk 55'
Sortiranje događaja

Kraaaaaaj. Hrvatska je odradila lakši trening u Estoniji i slavila sa 4-0. Ipak, nakon ove pobjede nismo ništa 'pametniji' obzirom da Norveška tek mora odigrati svoje posljednje dvije utakmice.

80'

Sada i Baturina propušta odličnu priliku nakon sjajnog prodora. Šteta, estonski golman ovog puta je bio na razini zadatka.

74'

Šteta! Beljo je sada promašio veliku priliku. Moglo je lako biti 5-0... Baturina je sjajno probio po desnoj strani, no najbolji strijelac Istre u prošloj sezoni nije dobro zahvatio loptu slabijom, desnicom.

67'

Sjajna reakcija Dominika Kotarskog. Estonci su bili jako blizu prvog pogotka u kvalifikacijama, no naš golman nije to dopustio!

65'

Uh, ovo je bio neugodan prekršaj Čoline, za koji je 'nagrađen' žutim kartonom. Nadajmo se da Estonac nije teže ozlijeđen, no ne izgleda baš najbolje...

Komentari 61