Obavijesti

Sport

Komentari 28

Bišćan i Gorgon: Najljepše bi bilo zabiti u zadnjoj sekundi...

Bišćan i Gorgon: Najljepše bi bilo zabiti u zadnjoj sekundi...
3

Bitno je da igramo s više energije i agresije, da budemo malo arogantniji i čvršći nego u Belgijji i da ostanemo u situaciju u kojoj ćemo izbalansirati razlika u kvaliteti, govori Igor Bišćan prije uzvrata na Rujevici

VIDEO

Devedeset minuta, a možda i nešto više, dijeli Rijeku do ostvarivanja primarnog cilja ove sezone - ulaska u skupinu Europske lige. Međutim, posao će biti vraški težak jer će za to u četvrtak (20 sati) trebati pobijediti Gent koji na Rujevicu donosi rezultat od 2-1, pa bi svaka pobjeda bez primljenog gola bila dovoljna društvu s Kvarnera za europsku jesen.

21
| Foto: Goran Kovacic/PIXSELL (ilustracija)

- Ispred nas utakmica je koja jako puno može donijeti, Klubu, Gradu i navijačima. Igramo protiv ekipe koja je pokazala zašto je favorit. Čeka nas težak posao da bismo pobijedili i plasirali se u skupine Europske lige. Vjerujemo u sve nas i nadamo se da će Rijeka biti ta koja će igrati Europsku ligu - emitirao je uvodno optimizam Igor Bišćan.

Njegove trupe, jasno, trebaju gol, ali u toj jurnjavi treba ostati pametan i dosljedan.

- Najljepše bi bilo zabiti gol u zadnjoj sekundi. Teško je predvidjeti u kojem smjeru može ići utakmica bez obzira na planove i želje. Moramo biti svjesni da je rezultat takav koji ostavlja utakmicu otvorenom bez obzira na to što se dogodilo na početku. Treba biti pametan u količini rizika s kojom ulaziš u takvu utakmicu. Bitno je da igramo s više energije i agresije, da budemo malo arogantniji i čvršći nego u Belgiji i da ostanemo u situaciju u kojoj ćemo izbalansirati razlika u kvaliteti. Onda su naše šanse veće.

Uživati u trenutku

Bišćan je natuknuo da će jedan od dvojca Gorgon - Tomečak sigurno zaigrati od prve minute, a otpisan nije ni Kvržić za kojeg postoje šanse za nastup. Rijekin je strateg najavio da možda neće ništa promijeniti u taktičkim postavka u odnosu na dvoboj iz Belgije.

- Nije to loše izgledalo. Nismo opasno živjeli koliko god su bili opasni. Nadam se drugačijoj utakmica na našem terenu. Hoćemo li igrati identično ili slično, neću otkriti, ali probavamo neke varijante. Imam u glavi način na koji ćemo igrati, a naravno da to neću reći dan prije utakmice.

Bišćanu je društvo pred novinarima pravio kapetan Alexander Gorgon, vjerojatno je će on biti taj koji će sutra od početka u vatru.

- Svima je jasno da je Gent favorit, ali vidjeli smo da to ne mora ništa značiti. Možemo iznenaditi, moramo dobro odigrati, ali naći ravnotežu da s jedne strane budemo fokusirani i koncentrirani, ali i i opušteni da uživamo u tom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu