Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bišćan izbornik 'mini vatrenih' do 2025.: Ovdje ima igrača koji će predvoditi i A reprezentaciju

Bišćan izbornik 'mini vatrenih' do 2025.: Ovdje ima igrača koji će predvoditi i A reprezentaciju

Igor je do sada odradio zaista sjajan posao s mladom reprezentacijom te je svojim rezultatima i odnosom prema poslu zaslužio produljenje ugovora, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić

VIDEO

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i Igor Bišćan potpisali su novi ugovor prema kojem će aktualni izbornik hrvatske U-21 reprezentacije ostati na kormilu mladih Vatrenih do kraja ciklusa koji uključuje Europsko prvenstvo 2025. godine.

Pokretanje videa...

Hrvatska U-21 pobijedila i Austriju VIDEO

Bišćan je preuzeo mladu reprezentaciju u listopadu 2019. godine nakon što nas je pobijedila Škotska u kvalifikacijama za EP. HNS je morao nešto promijeniti pa je smijenio tadašnjeg izbornika Nenada Gračana, a Bišćan je u kratkom roku pokazao o kakvom sjajnom treneru je riječ. U pomalo filmskom raspletu naši reprezentativci su se plasirali na Europsko prvenstvo, a tamo su ispisali povijesti. Plasirali su se u četvrtfinale gdje su izgubili od Španjolske.

Velika Gorica: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije U-21

Došlo je do smjene generacije, ali Bišćan je uveo u reprezentaciju nove talentirane mladiće i stvorio stroj koji melje sve pred sobom. Hrvatska u novim kvalifikacijama za Euro ima maksimalnih 18 bodova nakon šest utakmica!

- Zahvaljujem predsjedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza na ukazanom povjerenju meni i mom stožeru. Od prvoga dana imamo odličnu podršku Saveza i drago mi je što to vraćamo dobrim rezultatima. Raduje me rad s našim najboljim mladim igračima, koji uz veliki talent pokazuju i volju za učenjem i napretkom, što je preduvjet za daljnji uspješan razvoj. Uvjeren sam da i u aktualnoj generaciji imamo igrače koji će jednoga dana pridonijeti uspjesima A reprezentacije, što nam je najvažniji cilj, a pritom naravno želimo i dalje ostvarivati dobre rezultate, počevši od plasmana na Europsko prvenstvo 2023. godine - izjavio je izbornik Igor Bišćan za stranice HNS-a.

Novi ugovor tako istječe 2025. godine, a mnogi ga vide kao programiranog nasljednika Zlatka Dalića u A reprezentaciji. Uostalom, to je rekao i sam Dalić.

Zagreb: Davor Šuker zakazao obraćanje s medijima pa se nije pojavio zbog bolesti

Predsjednik HNS-a izrazio je zadovoljstvo nakon produljenja suradnje s Bišćanom. 

- Igor je do sada odradio zaista sjajan posao s mladom reprezentacijom te je svojim rezultatima i odnosom prema poslu zaslužio produljenje ugovora. Iza Igora je iznimna igračka karijera, a kao trener je već na nekoliko mjesta potvrdio da zna istodobno stvarati i igru i rezultat - uvjeren sam da je ta kombinacija Igorovog igračkog iskustva i trenerskog dara odlična za naše mlade reprezentativce, što se vidi i na rezultatima mlade reprezentacije. Igoru i njegovom stožeru, kao i cijeloj našoj reprezentaciji, želim puno sreće u nastavku kvalifikacija, pri čemu će, kao i do sada, imati punu potporu HNS-a - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu