Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bišćan ne žuri: O Aberdeenu ćemo nakon Slaven Belupa...

Bišćan ne žuri: O Aberdeenu ćemo nakon Slaven Belupa...
1

Naravno da računamo na pobjedu i nastavak pozitivnog niza. S tim bismo se još bolje pripremili i napravili bolju uvertiru za ono što nas čeka iza, govori Igor Bišćan uoči dolaska Slaven Belupa

VIDEO

Iako je sljedeći četvrtak već lagano u mislima, Igor Bišćan i njegovi igrači u subotu imaju važniji zadatak - pobijediti Slaven Belupo i ostati stopostotan nakon trećeg kola.

Koprivničani će sutra u 21 sat biti gosti na Rujevici s koje su ove sezone poraženi otišli Varaždinci nakon kojih su Riječani u sudačkoj nadoknadi u Kranjčevićevoj prošlog vikenda srušili Lokomotivu. To je sada prošlost, a sadašnjost nosi zahtjevnog protivnika koji je, istina, izgubio prve dvije, ali od Osijeka i Dinama.

Bolji nego u Kranjčevićevoj

- Čeka nas sigurno nezgodna utakmica protiv ekipe koja nije imala sreće sa ždrijebom na otvaranju Prvenstva i zato je izgubila. Taj nezgodan ždrijeb nastavlja joj se i dalje, a mi moramo napraviti sve da se i potvrdi kao nezgodan i nakon sutrašnje utakmice - uvodno je rekao Bišćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da računamo na pobjedu i nastavak pozitivnog niza. S tim bismo se još bolje pripremili i napravili bolju uvertiru za ono što nas čeka iza. No prije toga moramo biti maksimalno fokusirani, Slaven je ekipa koja ti može napraviti probleme ako nisi dovoljno dobar. Ako ćemo igrati kao protiv Varaždina, imat ćemo velikih problema. Očekujem da budemo bolji nego što smo bili u Kranjčevićevoj i tako ćemo biti bliži osvajanju tri boda.

Naravno da su prisutni htjeli čuti od Bišćana pokoju i o Škotima, ali nisu se usrećili.

- O Aberdeenu ćemo nakon Slaven Belupa.

S tim se s trenerom, ali i svim ostalim, slaže Dario Župarić.

- Očekuje nas momčad koja sigurno ima kvalitetu da nam našteti. Ima dva poraza i ovdje će se doći bacati na glavu. I mi se moramo tako postaviti i pružiti sve od sebe najmanje kao i oni da bismo pobijedili, ako ne i više.

Bez bijele zastave

Zanimljivo, Slaven će prema Kvarneru krenuti na dan utakmice.

- Odluka da se putuje na dan utakmice isključivo je moja s obzirom da se igra u 21 sat. Imamo dovoljno vremena, a putovanje i nije toliko daleko, nekih tri i pol sata. Krećemo ujutro, imat ćemo ručak u Opatiji pa dnevni odmor - objasnio je Slavenov trener Ivica Sertić koji na put neće nositi bijelu zastavu.

- U prošlom Prvenstvu pokazali smo da se možemo nositi s najboljim momčadima. Tu Dinamo odskače, Rijeka, Osijek, Hajduk imaju veći budžet, ali ako smo pravi, možemo tim momčadima parirati. Na Rujevicu idemo bez bijele zastave, uz respekt prema Rijeci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener