Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bišćan objavio popis: Evo tko će na Škotsku i Litvu, u lov na Euro

Bišćan objavio popis: Evo tko će na Škotsku i Litvu, u lov na Euro

Prvu utakmicu igramo protiv Škotske 12. studenog, a drugu (i posljednju u tekućem ciklusu kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo) odigrat ćemo u Puli, 17. studenog protiv Litve

VIDEO

Hrvatska U-21 okupit će se 9. studenog u Zagrebu kako bi se pripremila za sljedeće dvije kvalifikacijske utakmice za Euro, a izbornik Igor Bišćan je pozvao 23 igrača dok su pretpozivi upućeni još petorici.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbornik nakon pobjede 10-0

Pokretanje videa...

Hrvatska U-21 nakon San Marina (10-0) 07:57

Mladi će Vatreni prvu utakmicu igrati protiv Škotske 12. studenog, a drugu (i posljednju u tekućem ciklusu kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo) odigrat će u Puli, 17. studenog protiv Litve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na tablici četvrte kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo vodi Češka sa 18 bodova iz devet utakmica...

Na završni turnir U-21 Europskog prvenstva plasirat će se devet pobjednika skupina, kao i pet najboljih drugoplasiranih momčadi. Uz 14 reprezentacija koje će se plasirati na EP kroz kvalifikacije, na završnici će sudjelovati domaćini Mađarska i Slovenija.

Hrvatska 'pokvarila' semafor!
Hrvatska 'pokvarila' semafor!

Bišćanov izbor za završni lov na Euro:

vratari: Adrian Šemper (Chievo Verona), Ivan Nevistić (Rijeka), Dominik Kotarski (Ajax)

braniči: Borna Sosa (Stuttgart), Boško Šutalo (Atalanta), Marin Šverko (Saarbrücken), Martin Erlić (Spezia), Joško Gvardiol (Dinamo), David Čolina (Hajduk), Bruno Bogojević (Slaven Belupo), Mario Vušković (Hajduk)

veznjaci: Luka Ivanušec (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo Moskva), Lovro Majer (Dinamo), Kristijan Bistrović (CSKA Dinamo), Darko Nejašmić (Hajduk), Ivan Lepinjica (Rijeka), Neven Đurasek (Varaždin)

napadači: Sandro Kulenović (Rijeka), Petar Musa (Slavia), Dario Špikić (Gorica), Dario Vizinger (Wolfsberger), Marko Divković (DAC Dunajska Sreda)

pretpozivi: Ivan Dolček (Hajduk), Mihael Žaper (Osijek), Luka Hujber (Istra 1961), Daniel Štefulj (Rijeka), Matej Vuk (Istra 1961)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu