Obavijesti

Sport

Komentari 25

Biščan objavio popis za Austriju i Finsku: Pozvao je mladu nadu Vitessea, stižu Stanišić i Šutalo

Biščan objavio popis za Austriju i Finsku: Pozvao je mladu nadu Vitessea, stižu Stanišić i Šutalo

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis igrača za kvalifikacijske utakmice za EP protiv Austrije (25. ožujka) i Finske (29. ožujka) u Varaždinu, a imat će i par seniorskih pojačanja

VIDEO

S obzirom na činjenicu da smo u ovaj kvalifikacijski ciklus krenuli s kompletno novom momčadi, naši su rezultati stvarno jako dobri. Dečki su u šest dosadašnjih utakmica potvrdili kvalitetu, ali, što je meni još važnije, pokazali pravi mentalitet i karakter, rekao je izbornik U21 hrvatske nogometne reprezentacije Igor Bišćan nakon što je objavio popis za nadolazeće kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo 2023. godine.

Bišćanovi dečki korak do Eura, a mogli bi i na Olimpijske igre...
Bišćanovi dečki korak do Eura, a mogli bi i na Olimpijske igre...

'Mini vatreni' igrat će protiv Austrije i Finske u Varaždinu. Prva utakmica bit će 25. ožujka protiv Austrijanaca, dok Skandinavci stižu četiri dana kasnije.

- Na dobrom smo putu izboriti plasman na Euru, ali svjesni smo da ništa još nije gotovo. Međutim, imam veliko povjerenje u ovu momčad i igrače, vjerujem da ćemo u nastavku kvalifikacijskog ciklusa zadržati ozbiljnost i ostvariti zacrtani cilj - objasnio je Bišćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške

Na popisu su se našla imena seniorskih reprezentativaca poput Josipa Stanišića Luke Sučića, a priliku će dobiti i u posljednje vrijeme odlični Alois Dominik Oroz iz nizozemskog Vitessea, a cijeli popis možete pročitati u nastavku.

Golmani: Dominik Kotarski (Gorica), Nikola Čavlina (Dinamo), Renato Josipović (Bravo).

Braniči: Boško Šutalo (Hellas Verona), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (HSV), Bartol Franjić (Dinamo), Josip Šutalo (Dinamo), Nikola Soldo (Lokomotiva), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Josip Stanišić (Bayern), Alois Dominik Oroz (Vitesse).

Vezni: Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Martin Baturina (Dinamo), Ante Palaversa (Kortrijk), Marko Bulat (Dinamo).

Napadači: Antonio Marin (Šibenik), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Roko Šimić (RB Salzburg), Stipe Biuk (Hajduk), Marin Ljubičić (Hajduk), Dion Drena Beljo (Istra 1961), Marco Pašalić (Borussia Dortmund).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu