Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bišćan: Ekipa ima velika mu*a; Kek: Za nas je ovo nedopustivo

Bišćan: Ekipa ima velika mu*a; Kek: Za nas je ovo nedopustivo
3

Ekipa je pokazala da ima m*da do poda, a sve je ukazivalo na težak poraz. Nije me ovo iznenadilo, znao sam da moja ekipa ima karakter, rekao je poslije velike drame u Rudešu Igor Bišćan

VIDEO

Poslije velikog nogometnog spektakla u Rudešu gdje su Rudeš i Rijeka dokazale svoju napadačku moć strašnom golijadom, svoje dojmove poslije poraza poslije produžetaka (3-5) podijelio je trener domaćih Igor Bišćan:

- Ekipa je pokazala da ima m*da do poda, a sve je ukazivalo na težak poraz. Nije me ovo iznenadilo, znao sam da moja ekipa ima karakter. Čim sam ih preuzeo vidio sam imaju srca. Nije fer da svi u Rudešu pričaju samo o meni, nije to pošteno prema svim tim dečkima koji izgaraju na terenu - govori trener domaćih pa nastavlja:

- Kek ima svoju vojsku, ja imam svoju, dok je bilo baruta bilo je dobro, na kraju smo izdahnuli - slikovito je opisao današnju dramu u Rudešu bivši veznjak Dinama, Liverpoola i Panathinaikosa.

- Fizički smo se potrošili, ovo će sigurno ostaviti traga na dečkima već protiv Solina - rezimira Bišćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne sjećam se ovakve utakmice gdje je bilo 4 penala, suzdržao bih se od komentiranja dok ih ne vidim. Ako baš moram, mislim da je naš prvi teško bio, a i njihov prvi je bio sumnjiv.

Smatra da postoje dvije zajedničke poveznice ove utakmice s onom legendarnom iz finala Lige prvaka 2005. U toj je utakmici Bišćanov Liverpool stigao zaostatak Milana od 0-3 s poluvremena te na kraju osvojio natjecanje poslije boljeg izvođenja penala. Također, bio je ovo susret jednog od najstarijih i najmlađih trenera u Hrvatskoj.

- Ne bih ovo uspoređivao s finalom Lige prvaka 2005. bilo je to drugo vrijeme -  započeo je Bišćan pa nastavio:

- Što se tiče rezultata tu postoji poveznica, a i opet sam bio na klupi što je isto jedna poveznica - uz smiješak je komentirao trener Rudeša. 

Trostruki strijelac za domaće bio je Mateo Topić, sva je tri gola zabio iz penala. Bišćan je bio miran oko njegove odgovornosti.

- Topić ima vrlo vještu lijevu nogu, znao sam da će zabiti, bio sam smiren. On to radi sjajno.

Trostruki strijelac iz redova Rudeša tvri da nikad nije igrao ovakvu utakmicu.

- Možemo biti ponosni i prezadovoljni, pokazali smo da nismo baš tako daleko od prvoligaške razine. Mi smo igrali u dosta izmijenjenom sastavu, nedostajalo nam je dosta igrača iz prve postave. Odigrali smo stvarno jako dobro, ali Rijeka je ipak zasluženo pobijedila. Na kraju smo ostali bez snage, što su oni u produžetku lakoćom iskoristili. Nikad u životu nisam igrao utakmicu gdje sam pucao tri penala, ne sjećam da se sam igrao utakmicu gdje su bila tri penala. Ne sjećam se ni na treningu da sam ikada tako triput neobranjivo pogodilo. Ali danas je očito bio moj dan - zaključio je domaći junak.

Gostujući trener Matjaž Kek očekivano nije oduševljen ovakvim tipom utakmica. Od Rijeke smo naviknuti na kontrolu utakmica.

- Uz sav cirkus s penalima, ne smijemo si ovo dozvoliti. Previše smo energije potrošili te izgubili i Mišića i Bradarića za Lokomotivu - rekao je trener Rijeke.

Jedini igrač Rijeke koji je dao izjavu bio je Austrijanac Alexander Gorgon, strijelac petog gola za gostujuću momčad.

- Jako dobra utakmica, sretno smo dobili. Odlično smo krenuli, rano zabili tri gola, ali smo onda nažalost spustili brzinu - dvije, što nam se obilo o glavu. Rudeš je sretno došao do golova, što nam je sve zakompliciralo. Pokazali smo karakter, izdigli se i zasluženo dobili. Teren je bio vrlo loš, što nam je otežavalo pas igru, i teško je bilo postaviti naš ritam. Iskreno, ne sjećam se da sam ikad igrao utakmicu sa četiri penala, ali suđenje ne želim komentirati. Pobijedili smo, idemo dalje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska