Obavijesti

Sport

Komentari 46

Bišćan: Tužni smo, a ne sretni; Burić: Ponosan sam na Teklića

Bišćan: Tužni smo, a ne sretni; Burić: Ponosan sam na Teklića
1

Mi smo rekli momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži i ekstremno brz. Svaki pas nam je bio predug, imali smo nevjerojatno puno grešaka, komentirao je Burić lošu igru Hajduka u prvom dijelu

VIDEO

Rijeka i Hajduk remizirali su 1-1 u Jadranskom derbiju, a bodove su osigurali povratnik Franko Andrijašević s jedne i Tonio Teklić s druge strane.

Pokretanje videa...

00:31

Prvo poluvrijeme pripalo je Rijeci, drugo Hajduku i treneri s jedne i druge strane mogu biti zadovoljni. No, s time se baš i ne slaže Igor Bišćan, koji smatra da je Rijeka trebala do sva tri boda.

- Nismo zadovoljni, tužni smo i razočarani jer bili smo bliže pobjedi. Imali smo dovoljno šansi da zabijemo gol kojim bismo prelomili utakmicu. Kako je tekao susret, tako smo se povlačili, nismo ih uspjeli držati dovoljno daleko od našeg gola. Jedna lopta je ušla, možda ona koja je djelovala najmanje opasno, ali to je tako. Da smo zabili drugi gol, najvjerojatnije bi bilo gotovo - rekao je Bišćan nakon utakmice pa pohvalio Andrijaševića:

- Vidjelo se koliko je puno donio kvalitete, konkretnosti i efikasnosti. On će puno značiti za našu momčad. Na žalost taj njegov gol nije bio dovoljan, ali nadam se da će suigrači uz njega biti bolji. Nakon sat vremena je i on počeo lagano padati, ali izdržao je 90 minuta, što nije jednostavno nakon toliko pauze.

Za kraj je naglasio.

- Vjerujem da ćemo u narednih tjedan-dva vratiti sve bitne igrače koji su izvan stroja, ali nikad se ne zna. Bojim se i biti prepozitivan u vezi toga jer peh nikako da nas zaobiđe.

Trener Hajduka Damir Burić morao je prodrmati svoje igrače na poluvremenu jer je Rijeka puno bolje otvorila susret. Ustvari, prvi dio igrala je samo Rijeka, a Hajduk se samo branio.

- Mi smo rekli momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži i ekstremno brz. Svaki pas nam je bio predug, imali smo nevjerojatno puno grešaka. Na poluvremenu smo razgovarali da ne možemo tako nastaviti. U drugom poluvremenu je bilo puno bolje, imali smo dobar protok baluna i dobru poziciju u međuprostorima, ali opet nam je falio zadnji pas. Veselim se zbog Teklića koji ima stvarno dobar šut. Bio je to interesantan Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme. Podjela bodova je zaslužena, a mi smo u prvom dijelu imali za mene neshvatljive pogreške.

Dotakao se Burić i izostanaka igrača.

- Eduok je dobio fibru, Bulos nije mogao, a Mijo je bio kartoniran, očekujem ih već protiv Zaprešića. Bilo bi lijepo da imamo barem dva od tri.

Za kraj je prokomentirao svojeg napadača Jakoliša.

- Jakoliš je imao jednu dobru situaciju, ne znam je li bio penal ili ne. Želja i volja su bili tu, sad čekamo povratak ove dvojice, kako bismo imali više opcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani