Obavijesti

Sport

Komentari 28

'Bit će teško, ali spremni smo dobiti Mađarsku u Budimpešti'

'Bit će teško, ali spremni smo dobiti Mađarsku u Budimpešti'
1

Pobijelili smo aktualne sve - olimpijske pobjednike, svjetske prvake, europske prvake, ali ovdje ne smijemo stati. Mi smo u Budimpeštu došli po zlato, rekao je Sandro Sukno

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija napravila je pravo malo čudo i konačno pobijedila aktualne svjetske, europske i olimpijske prvake, reprezentaciju Srbije koja je već godinama najbolja svjetska momčad. Barakude su slavile 12-11 u 'finalu prije finala' i konačno zaustavile dominaciju Delfina.

- Fantastična utakmice i Srbije i nas. Mi smo pokazali jedno veliko zajedništvo koje nas je krasilo na turniru. Zasluženo smo pobijedili. Čestitam svima. Vidjelo se da je ovo jedan vaterpolo na višem nivou nego što se do sad igralo. Mene je samo bilo strah da ne padnemo na kraju kao zadnja dva, tri susreta. Pokazali smo karakter i izdržali do kraja - rekao je nakon utakmica jedan od junaka Luka Lončar.

Sjajan je bio i Maro Joković. On je već godinama neizostavan član naše reprezentacije.

- Utakmica je bila stvarno neizvjesna. Fizički jako naporna. Iako smo primili dosta golova bili smo mirni cijelu utakmicu i to pokušavamo cijeli turnir - biti smireni. Presretni smo ovom pobjedom i ne smijemo se previše uzbuđivati. Jer ovo je samo jedan korak do onoga što svi mi priželjkujemo. Sada slijedi finale protiv Mađarske pred njihovom publikom - rekao je Joković, koji je večeras dao tri, pa dodao:

- Karakter i atmosfera u reprezentaciji nisu od jučer. To se gradi dugi niz godina i to nas krasi već dugi niz godina. To se sve vidi kroz rezultate. Želimo samo nastaviti u tom tonu, malo se odmoriti i to je to. Hladne glave moramo ući u taj meč s Mađarima.

- Uvijek je satisfakcija pobijediti aktualne svjetske i olimpijske prvake, ekipu koja je već godinama nedodirljiva i u svjetskom vrhu. Dokaz naše kvalitete je što smo pobijedili. To je sve što priželjkujem, još jednu ovakvu predstavu. Velika pobjeda. Stalno smo se vraćali iz minusa, ali mi se moramo što prije okrenuti Mađarskoj. Bit će to strašan izazov, nova velika utakmica, finale u Budimpešti. Mađari pred svojim navijačima, ali mi smo spremni dobiti to finale.

Večeras je odličan bio i Sandro Sukno. I on je dao tri gola.

- Pobijelili smo aktualne sve - olimpijske pobjednike, svjetske prvake, europske prvake, ali ovdje ne smijemo stati. Mi smo u Budimpeštu došli po zlato. Idemo u hotel odmoriti se i spremiti za finale s Mađarskom. Pobijedili smo, ali još nismo ništa osvojili. Želimo ono najveće - rekao je Sukno.

UŽIVO iz Budimpešte: Ovdje spavaju budući svjetski prvaci

Budimpešta: Jutro nakon velike pobjede nad Srbijom, sve je već spremno za Mađare! Reporteri: Antonio Bevanda i Anja Dobranić

Posted by 24sata on 28. srpnja 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica